OVAKO SU PRE 20 GODINA MLADI GLUMCI, A DANAS LEGENDE, PRIČALI O MIKI ALEKSIĆU: Dobro pogledajte i poslušajte!
Mladi glumci željni uspeha nisu bili svesni situacije u kojoj su se našli, Foto: Foto: Youtube/ Bojan Rajević

šok

OVAKO SU PRE 20 GODINA MLADI GLUMCI, A DANAS LEGENDE, PRIČALI O MIKI ALEKSIĆU: Dobro pogledajte i poslušajte!

Naime, u emisiji "Dok spavaju anđeli" sa Mikom Aleksićem koju smo pronašli na jutjubu, a koja je emitovana 1999. godine mladi polaznici škole bili su oduševljeni Aleksićevim pedagoškim umećem

Objavljeno: 14:27h

Skandal koji je duboko potresao Srbiju, a tiče se hapšenja reditelja Miroslava Mike Aleksića ne prestaje da izaziva lavinu reakcija kako šire javnosti, tako i ljudi iz glumačkog miljea.

Kada je mlada glumica Milena Radulović izašla u javnost sa tvrdnjama da je Aleksić silovao u školi glume sa svega 17. godina, mnoge kolege su stale uz nju i pružile joj podršku. Ubrzo je još pet devojaka prijavilo čuvenog beogradskog nastavnika glume, za silovanje ili seksualno uznemiravanje, a ceo slučaj završio je u rukama Tužilaštva gde će danas biti saslušan Aleksić.

Iako se većina glumaca složila sada da je Aleksićeva škola prilično čudna, u vreme kada su sada već vrsni glumci i voditelji pohađali istu imali su samo reči hvale za profesora.

Naime, u emisiji "Dok spavaju anđeli" sa Mikom Aleksićem koju smo pronašli na jutjubu, a koja je emitovana 1999. godine mladi polaznici škole bili su oduševljeni Aleksićevim pedagoškim umećem, dok su mu roditelji bezpogovorno verovali.

U jednom trenutku na snimku se pojavljuje glumica Bojana Maljević koja kaže: “postoji Mika i ostali u mom životu, ono što ne mogu da kažem roditeljima najboljim prijateljima, ja to govorim Miki samo njemu mogu da se poverim”

Zatim se tu i mladi Istok Tornjanski koji kaže da Aleksić uvek pritisne tamo gde si najslabiji: Ako si lenj, on to ume da prepozna, ali stvarno kaže pravu stvar, tada nas je pogađalo, ali kasnije se kod tog deteta desi plus, rekao je Istok u emisiji.

Ivana Zarić, voditeljka rekla je da je Mika postavio na svoje mesto, da je apsolutno nebitna i da spoljni efekti koji na prvi pogled izgledaju zanimljivi, nisu bitne za život.

Nikola Đuričko je rekao da ga je Mika usmerio na pravu stranu u njegovom životu.

"Terao me da radim na sebi, bilo mi je nejasno, ali je dragoceno da se čovek okrene ka sebi da ulaže u sebe i da je to jedino pravilno", rekao je Đuričko

Pa Maja Žeželj kako je pitao njenu drugaricu koja je imala velike zube, “zubata kako se ljubiš sa tim zubima” imale su 15 godina i Maja sva ushićena i srećna što nju to nije pitao.

Reči divljenja i pohvale na račun Mike Aleksića samo su se nizale, ni jedna osoba u intervjuu nije rekla ništa loše, sve uvrede koje su primale na račun izgleda od strane Aleksića shvatali su kao nešto što je normalno, nešto što je ohrabrujuće i što ih tera da nastave dalje.

Jednostavno bili su nesvesni svoje nesvesti.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.