OVU KUCU JE U DELIGRADSKOJ ŠUTIRAO KRVNIK! Konačno je poznato šta se desilo sa nesrećnim psom! (FOTO)
Pas, Foto: Privatna arhiva/MUP Srbije Instagram printscreen

DIVAN PRIZOR

OVU KUCU JE U DELIGRADSKOJ ŠUTIRAO KRVNIK! Konačno je poznato šta se desilo sa nesrećnim psom! (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 17:26h

Na Instagramu MUP Srbije pojavila se prelepa fotografija šteneta koje je pre nedelju dana doživelo zlu sudbinu na Slaviji, u Deligradskoj ulici, kada ga je sredovečni muškarac, koji je u međuvremenu identifikovan i priveden, toliko jako šutnuo da je na trenutak izgubilo vazduh i ostalo da nepomično leži na trotoaru.

Mučan prizor i snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama zgrozili su građane Srbije. Međutim, malenu je sreća pogledala - ona je u međuvremenu usvojena, ima topli dom u Beogradu i porodicu koja je voli. Mažena je, pažena i sada nosi ime Božana jer joj se zla sreća preokrenula baš na Badnji dan.

Reč je o ženskom štenetu mešanca - bebi od tri-četiri meseca. Sreća u nesreći je ta što je malena i pored jakog udarca prošla bez ozbiljnih povreda iako je šutnuto metar dalje.

Pas
foto: FACEBOOK PRINTSCREEN

Na Instagramu MUP srećan kraj je krunisan prelepom Božaninom fotografijom iz novog doma na kojoj se vidi da je okružena ljubavlju i hrpom plišanih igračaka.

Na svom Instagramu MUP je objavio i da su kolege iz Vrnjačke Banje u saradnji sa beogradskom policijom uhapsili su P.S. (1973) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Kako se sumnja, on je 5. januara ove godine u Deligradskoj ulici u Beogradu, na trotoaru fizički zlostavljao psa.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Instagram MUP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.