NA FRUŠKOJ GORI VIŠE VOZILA SLETELO S PUTA: Vozači, PRILAGODITE BRZINU, ovde je naročito NEPROHODNO!
Budite oprezni, Foto: RINA

OPREZ

NA FRUŠKOJ GORI VIŠE VOZILA SLETELO S PUTA: Vozači, PRILAGODITE BRZINU, ovde je naročito NEPROHODNO!

Iz Nacionalnog parka su apelovali na sve koji se upute u pravcu Nacionalnog parka Fruška gora (Iriškog Venca) da povedu računa u toku vožnje

Objavljeno:

Javno preduzeće "Nacionalni park Fruška gora" saopštilo je da je danas na Fruškoj gori više posetilaca u njihovim vozilima usled proklizavanja sletelo sa puta jer ceo dan pada sneg, apelujući na vozače da povedu računa, prilagode brzinu i da obavezno ponesu zimsku opremu.

Sneg koji pada gotovo ceo dan izveo je mnoge građane u prirodu Nacionalnog parka, navode iz JP "Nacionalni park Fruška gora" i dodaju da su mališani uživali na snegu, dok su se odrasli uglavnom pridržavali preporuka o epidemiološkim merama i držali međusobno odstojanje.

''Nažalost, čuvarska služba NP Fruška gora imala je u toku dana više intervencija na terenu usled asistencije posetiocima koji su usled proklizavanja (neprilagođene brzine, neadekvatne zimske opreme) sleteli sa puta'', navode iz tog JP.

Iz Nacionalnog parka su apelovali na sve koji se upute u pravcu Nacionalnog parka Fruška gora (Iriškog Venca) da povedu računa u toku vožnje, da prilagode brzinu i odstojanje uslovima puta uz obaveznu zimsku opremu.

''Put Novi Sad-Irig-Ruma i Novi Sad-Rakovac-Zmajevac-Vrdnik je prohodan ali se savetuje oprez. Ne preporučuje se vožnja Grebenskim (partizanskim) putem zbog slabije prohodnosti'', dodaje se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.