ČUKANOVIĆ NASMEJAO NADU MACURU U PROGRAMU UŽIVO: Ćaskali su o vremenu, a onda... (VIDEO)
Ćaskali su o vremenu, Foto: Printscreen TV Prva

HIT

ČUKANOVIĆ NASMEJAO NADU MACURU U PROGRAMU UŽIVO: Ćaskali su o vremenu, a onda... (VIDEO)

Ona je govorila o broju poziva u Hitnoj pomoći i o tome kako je protekla noć u Beogradu

Objavljeno:

U jutarnji program televizije Prva ,,Jutra na Prvoj'' jutros se uključila dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći u Beogradu.

Ona je govorila o broju poziva u Hitnoj pomoći i o tome kako je protekla noć u Beogradu:

Vremenske prilike očigledno da su negativno uticale na sve one koji imaju lošiju koronarnu cirkulaciju. Obratite pažnju, bilo je juče infarkta, bilo je, naravno, i nestabilnih angina. Obratite pažnju. Grupa koja očigledno nešto je sa vremenom imala problema ili sa teškim fizičkim radom na otvorenom.

Ono što mogu da kažem za broj poziva - 108, dosta je, znate, sedam na javnom mestu. Četiri saobraćajne nezgode, bio je i jedan motociklista, ali je on lakše povređen.

Ono što mogu da kažem za tešku saobraćajnu nezgodu koja se desila na Obrenovačkom putu oko tri sata - poginuo je nažalost 24-godišnji muškarac. Konstatacija smrti, ekipa je samo to mogla da konstatuje.

Ono što mogu da kažem za ostale hronične bolesnike, svakako ima ih u akutnoj fazi, svih ostalih grupa, ima još uvek kovida, ali diskretno smanjenje.

I ono što mogu da kažem za jučerašnji dan koji je zaista imao puno saobraćajnih nezgoda, čak devet, jedan pad sa visine u Rušnju, to je teška telesna povreda. Broj intervencija je 134 i 36 na javnom mestu.

Voditelj Čukanović je nakon izveštaja upitao dr Macuru da li je lakše napolju, s obzirom na to da je napolju hladnije za dva, tri stepena nego pre 24 sata.

Nada Macura
foto: Printscreen TV Prva

Doktorka je kazala da nije detaljno upućena u vremensku prognozu, ali je rekla da joj se čini da je pred nama hladniji period.

U svakom slučaju obratite pažnju na odevanje, da ipak ne drhtite, pogotovo oni što odlaze na posao.

Na to je Čukanović imao samo jednu reč - ,,Slojevito'', po kojoj je dr Macura postala poznata široj javnosti, što je nju nasmejalo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.