SUTRA JAK I OLUJNI VETAR: Spremite se za VREMENSKI HAOS ako živite u OVIM DELOVIMA SRBIJE!
Vreme sutra, Foto: Beta/Dragan Gojić

ovo nas očekuje

SUTRA JAK I OLUJNI VETAR: Spremite se za VREMENSKI HAOS ako živite u OVIM DELOVIMA SRBIJE!

Jutarnja temperatura od tri do devet stepeni, najviša dnevna od 11 do 17 , u Timočkoj Krajini oko osam stepeni

Objavljeno:

U južnom Banatu i na planinama sutra će duvati umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno olujne jačine sa maksimalnom brzinom od 24 do 30 metara u sekundi, što će u planinskim predelima južne, jugozapadne i zapadne Srbije usloviti topljenje snežnog pokrivača, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će sutra biti toplo i vetrovito, na severu i zapadu posle oblačnog jutra, ponegde sa kišom, tokom dana pretežno sunčano, a uveče oblačno sa slabom kišom. U ostalim predelima, tokom celog dana, umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Jutarnja temperatura od tri do devet stepeni, najviša dnevna od 11 do 17 , u Timočkoj Krajini oko osam stepeni.

U Beogradu će sutra, posle oblačnog jutra,biti pretežno sunčano i toplo uz umeren južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko osam, najviša dnevna oko 15 stepeni. Uveče i tokom noći uz povećanje oblačnosti očekuje se i slaba kiša.

U sredu toplo do 17 stepeni, mestimično sa kišom, a od četvrtka temperatura u manjem padu. U petak prestanaka padavina i razvedravanje, u subotu pretežno sunčano, a zatim umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Biometeorološka prognoza za 29.decembar: Biometeorološke prilike uticaće nepovoljno na većinu hroničnih bolesnika i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim, cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima. Reumatski bolovi i promenjljivo raspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.