OPREZ, SPREMITE SE: Izašla je vremenska prognoza za sutra! OVO TEŠKO DA STE OČEKIVALI
Vreme, ilustracija, Foto: News1/Marina Lopičić

sve po malo

OPREZ, SPREMITE SE: Izašla je vremenska prognoza za sutra! OVO TEŠKO DA STE OČEKIVALI

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i u košavskom području jak, jugoistočni, u južnom Banatu posle podne vetar će biti olujne snage

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično kiša, u nižim predelima još ponegde kratkotrajna susnežica i sneg a u planinskim predelima sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i u košavskom području jak, jugoistočni, u južnom Banatu posle podne vetar će biti olujne snage.

Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do tri, najviše od tri na severozapadu do devet stepeni na jugoistoku. U Beogradu će biti oblačno, vetrovito i malo toplije, povremeno slaba kiša. Ujutro je moguća susnežica. Duvaće umeren, jugoistočni vetar. Najniža temperatura će biti jedan stepen, najviša šest stepeni.

U Srbiji će naredne nedelje biti pretežno oblačno i toplije, vetrovito, mestimično kiša, u višim planinskim predelima sneg. U košavskom području i planinskim predelima jak južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu i olujne snage.

Temperatura će biti znatno iznad proseka, do četvrtka najviše vrednosti od 10 do 16 stepeni, zatim u manjem padu.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 27. decembar 2020: Osobama sa srčanim i disajnim tegobama se savetuje oprez usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu pospanosti, neraspoloženja i glavobolјe. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.