SA KOVID ODELJENJA OTPUŠTENO 14 PACIJENATA: Broj novozaraženih od korone za nijansu manji U OVOM GRADU!
Čačak, Foto: RINA

Čačak

SA KOVID ODELJENJA OTPUŠTENO 14 PACIJENATA: Broj novozaraženih od korone za nijansu manji U OVOM GRADU!

Kako je rečeno, u istom periodu pregledano je 193 osobe sa simptomima tog virusa a njih 15 je zadržano na bolničkom lečenju

Objavljeno: 11:32h

U poslednja 24 sata u Čačku jedna osoba je umrla od posledica infekcije korona virusom, rečeno je danas agenciji Beta u kovid bolnici.

Kako je rečeno, u istom periodu pregledano je 193 osobe sa simptomima tog virusa a njih 15 je zadržano na bolničkom lečenju.

Na svim kovid odeljenjima čačanske bolnice hospitalizovano je 194 pacijenta, od kojih je 20 u teškom stanju a osam na respiratorima.

Sa kovid odeljenja otpušteno je 14 pacijenata na kućno lečenje.

Direktor Zavoda za javno zdravlje u Čačku Aksentije Tošić ocenio je da je broj novozaraženih korona virusom "za nijansu manji" u odnosu na prethodne dane.

On je rekao novinarima da je na teritoriji Moravičkog okruga, koga čine Čačak, Gornji Milanvoac, Lučani i Ivanjica, u domovima zdravlja i u bolnicama smanjen broj pregleda osoba sa simptomima korona virusa.

"Iako je smanjen broj novozaraženih, kao i broj pregleda lica sa simptomima korona virusa i dalje sve nestabilno, jer su bolnički kpaciteti popunjeni i već dugo na granici izdržljivosti", rekao je Tošić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.