DEVOJKA IZ PROKUPLJA JEDVA PREŽIVELA: Na dirljiv način se zahvalila doktorki koja je izvukla iz kandži korone
Doktorka/ilustracija, Foto: Printscreen/facebook

doktorka heroj

DEVOJKA IZ PROKUPLJA JEDVA PREŽIVELA: Na dirljiv način se zahvalila doktorki koja je izvukla iz kandži korone

Iznad nas je Bog, a pored nas samo požrtvovani lekari, koji nemaju vremena da izađu iz zaštitnih oklopa.

Objavljeno:

U trenutku, koji traje previše, život traje sve kraće. Koronavirus uneo je strah u kosti širom sveta. Ljudi imaju potrebu da, kada se iščupaju iz kandži ovog zlotvora, ispričaju ko ih je podizao i na koji način.

-Počelo je sa povišenom temperaturom i bolnom mučninom. Kao svaka jaka žena, koja je rodila dvoje dece, uvek zdrava i spremna na mukotrpan rad, mislila sam – proći će. Iz dana u dan je bilo sve mučnije. Temperatura nije padala, a zalogaji su bili teški do povraćanja. Ni glad, ni snaga da ustanem… Morala sam u bolnicu. Mlada doktorka Milena Rakić, koja me je zbrinula na Infektivno odeljenje prokupačke bolnice uradila je sve da se iščupam iz kandži opakog virusa. Posle dosta dana, temperatura je spala. Svesna sam da sam se izvukla zahvaljujući mladoj, posvećenoj i miloj doktorki Mileni Rakić, a ovo je jedini način da joj kažem HVALA – rekla je Stadija Mijatović.

Iznad nas je Bog, a pored nas samo požrtvovani lekari, koji nemaju vremena da izađu iz zaštitnih oklopa. Njihove ruke ne vidimo, ali oči isijavaju pažnju i dobrotu, a njihova zakletva je potvrđena.

(Espreso.co.rs/Topličkevesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.