SRBIN ISTRČAO SA OPERACIJE KAKO BI BOLESNICIMA ISPRIČAO VIC, A LEKARI... Prvi put zabeležena ovakva scena NA VMA!
VMA, Foto: Zoran Šaponjić, Beta/Branislav Božić

izgledao je dobroćudno

SRBIN ISTRČAO SA OPERACIJE KAKO BI BOLESNICIMA ISPRIČAO VIC, A LEKARI... Prvi put zabeležena ovakva scena NA VMA!

Pacijent izašao sa operacije, pa krenuo da priča vic

Objavljeno: 17:29h

Vojnomedicinska akademija ima i crvenu kovid zonu koja radi 24 sata, sedam dana u nedelji. Prima, ne samo za pripadnike vojske, već i za civile. Za sve, nebitno čiji je ko osiguranik.

Gužva je u Centru za hitan prijem i na odeljenjima. Ali, bez obzira na epidemiju, bez obzira na to što se svakodnevno i zaposleni ove ustanove zbog korone izbacuju iz stroja, uspevaju da rade i redovan operativni program, piše Telegraf.rs.

Na jednoj od jedinica intenzivnog lečenja je tek operisani urološki pacijent. Sumnjalo se da ima tumor. Izvinjavao se... Jer priča viceve. Pravdao se ovaj profesor da je verovatno zbog anestezije.

- Ja verovatno zbog anestezije pričam viceve. Ja se izvinjavam - rekao je ovaj dobroćudni čovek:

- To je onaj vic, Lala pije pivo i trče do njega. Kažu mu: "Sosa ti se sa Mitom valja po žitu, a ti piješ pivo". On otrča, vrati se i nastavi da pije pivo. Pitaju ga: "Šta je bilo, Lalo?", a on njima: "Pa, Mitino je žito" - ispričao je profesor.

Potpukovnik asistent dr Goran Rondović, načelnik Odseka za neposredni postoperativni nadzor VMA kaže da se ovaj pacijent dobro oseća, da mu je dobar nalaz i da će vrlo brzo da se vrati poslu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.