CEO SVET JE STAO, PA NASTAVIO DA SE OKREĆE! Pali GOOGLE, GMAIL I YOUTUBE, pa proradili!
Pao Gmail, Foto: Profimedia

PROBLEM

CEO SVET JE STAO, PA NASTAVIO DA SE OKREĆE! Pali GOOGLE, GMAIL I YOUTUBE, pa proradili!

Teško jutro za korisnike Google servisa ne samo u Srbiji, nego i u regionu Istočne Evrope, do Ukrajine i Turske

Objavljeno: 15:39h

Veliki broj korisnika u svetu prijavio je da guglovi servisi Jutjub i Gmail sne rade, a najviše je takvih korisnika iz Evrope, piše Times Now.

Google servisima u većem delu Srbije jutros nije moglo da se pristupi sa desktop računara, sa mobilnih ili smart uređaja uopšte.

U Srbiji, kao i u mnogim drugim zemljama, korisnici su pijavili da ne mogu da koriste Gmail, Google Drive, YouTube, navodi se na sajtu koji prati "krešovanje" internet stranica i servisa Downdetector, a preneo je Blic.

Ipak, posle nekog vremena, korisnici su javili da se sve polako vraća u normalu!

Kako navodi Times Now, 79 odsto korisnika u svetu nije moglo da se pristupu Gmailu, dok 15 odsto nije moglo da koristi sajtove.

GMail na desktop računarima se nije učitavao uopšte, javljajući grešku, a na mobilnim uređajima je učitavanje trajalo u nedogled, bez kraja. U Chrome nije moglo da se prijavi nalogom, a Calendar sa sastancima i podsetnicima nije radio uopšte. Takođe, pristup Google.rs ili Google.com stranicama nije bio moguć ni sa jednog uređaja, a na mobilnim telefonima nije radio ni Google Now servis.

Posle nekog vremena servisi su proradili, ali Google nije dao još uvek zvanično obaveštenje zašto je do prestanka rada svega došlo.

Kompanija Google za sada nema informacije o problemima s njihovim servisima koje prijavljuju korisnici.

(Espreso/Agencije/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.