GORAN JE POSLE 30 DANA DOBIO NEGATIVAN PCR TEST: Ispričao je sve, njegova priča zove se "MOJA BORBA"
Korona virus/ilustracija, Foto: Printscreen/ Facebook

pažljivo pročitajte

GORAN JE POSLE 30 DANA DOBIO NEGATIVAN PCR TEST: Ispričao je sve, njegova priča zove se "MOJA BORBA"

30. je dan i konačno rezultat urađenog PCR testa u Infektivnoj bolnici kaže NEGATIVAN!

Objavljeno: 19:01h

Na društvenim mrežama je osvanuo status gospodina koji je nakon mesec dana dobio negativan PCR test.

Osetio je potrebu da se obrati javnosti i da podeli sa svima svoje iskustvo, kako sa zdravstvom tako i sa medicinskim radnicima u našoj zemlji. Njegovu priču vam prenosimo u celosti:

30. je dan i konačno rezultat urađenog PCR testa u Infektivnoj bolnici kaže NEGATIVAN!

Priču ću nazvati: MOJA BORBA!

A pre nego što vam prenesem utiske u nadi da će nekome pomoći i nekima otvoriti oči, želeo bih neizmerno da se zahvalim svim zaposlenima u Kovid ambulanti i Infektivnoj klinici koji se danonoćno bez ustručavanja i straha trude i bore da daju sve od sebe kako bi pomogli pacijentima.

A posebnu zahvalnost, gde čuli i gde nečuli, dugujem dr Dragani Manojlović i medicinskoj sestri Kaći Čanković iz Kovid ambulante, kao i prof. dr Siniši Seviću iz Infektivne klinike u Novom Sadu koji su zaslužni što je moje zdravstveno stanje krenulo na bolje i polako ide ka oporavku.

Tog 11.11. nisam ni slutio da će moja borba trajati ovoliko dugo, tog dana pojavili su se prvi simptomi (groznica i visoka temperatura) da bi se 12.11. javio u Kovid ambulantu gde je ustanovljeno da sam pozitivan na virus Kovid 19. Gde su me uz pregled, određene analize, rtg i terapiju poslali kući na lečenje, uz dogovoren datum kada da se javim na kontrolu.

Prenosim vam ovo iz najbolje namere, većina me poznaje, zna da mi niko nije platio da ovo napišem i ispričam (ovo kažem zbog raznih teoretičara) i ovo je isključivo ono što sam proživeo i kroz šta sam prošao.

Zato i apelujem i molim vas da se čuvate, da poštujete predložene mere kako zbog vas, tako i zbog drugih da bi smanjili mogućnost prenošenja virusa i oboljevanja ljudi. Jer virus definitivno postoji!

A moja borba je to da sam prošao preko 13 dana 24h konstantne visoke temperature koju non-stop morate spuštati, preko 10 dana bez sna i hrane, jer ne možete da spavate i jedete (jednostavno neće), smršao sam 10 kg. Da bi se 8,9 dan od početka bolesti na kontroli u Infektivnoj klinici ustanovilo da se pojavila upala pluća i da krvna slika u delu zgrušavanja krvi baš i nije dobra.

I tada se menja terapija ali se menja i u glavi ceo pogled na svet, samo se zamislite, 20 dana na antibiotskoj terapiji uz lekove protiv zgrušavanja krvi, za stomak i zeludac, gomilu suplemenata, probiotika... bukvalno iz kreveta preko 25 dana ne ustajete, ne, jer nećete, nego ne možete, brzo se umarate, a snage nigde.

Eto trudio sam se da vam ukratko prenesem utiske, da imate na umu, pa ako vam ni ovo nije dovoljno vi smišljajte teorije zavere i radite po svom, divni doktori i medicinske sestre na izmaku snage će vas ionako primiti da vam pomognu, ali ono što ne znate je to u kom pravcu će se virus u vama razviti, kao što ni ja nisam znao, a verujte u tim trenucima svašta vam prolazi kroz glavu.

Moj oporavak i kontrole na Infektivnoj klinici tek slede, jer se bolest polako povlači, umor sporo prolazi, kao što se snaga polako vraća, zamislite se samo da zdravi ležite preko 25 dana, svi mišići bi atrofirali, tako da ću ja polako nogu pred nogu kao da ponovo učim da hodam.

Zahvaljujem se svima koji su se interesovali, pitali i nudili pomoć, svim prijateljima doktorima koji su redovno pratili moje stanje i pomagali svojim savetima.

Napravljene fotografije su iz izolacije Kovid ambulante (levo) i iz Infektivne bolnice u Novom Sadu (desno) a moj pogled na obe fotografije vam sve govori!

P.S. Ako ovo neko bitan pročita, može da računa na prvog koji je spreman da primi vakcinu, doduše samo Fajzer (original) dolazi u obzir. Eto kad stigne tu sam...!

Čuvajte se i ostanite mi zdravo!

30. je dan i konačno rezultat urađenog PCR testa u Infektivnoj bolnici kaže NEGATIVAN! ??❤️??? Priču ću nazvati: MOJA...

Posted by Crnojevic Goran on Четвртак, 10. децембар 2020.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.