Ultra Energy Stage preseljen u divljinu!
Lovefest, Foto: Promo

Miller Lovefest i Ultra Energy pokrenuli kampanju #SaveTheDance

Ultra Energy Stage preseljen u divljinu!

Ultra Energy Stage video strimovi su poklon svim fanovima festivala, koji u niskom startu kao i mi čekaju vreme u kome ćemo ponovo moći da budemo zajedno

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih underground bina u regionu, Ultra Energy Stage preselio se iz vrnjačkog parka, ali samo na kratko. Naime, usled trenutne situacije prouzrokovane pojavom virusa Covid-19 i nemogućnosti većih okupljanja Lovefest i Ultra Energy pokrenuli su projekat pod nazivom #SaveTheDance u okviru koga će do kraja 2020. godine biti predstavljeno šest video strimova.

Ultra Energy Stage video strimovi su poklon svim fanovima festivala, koji u niskom startu kao i mi čekaju vreme u kome ćemo ponovo moći da budemo zajedno. Lovefest je više od muzike, a uz pomoć brenda Ultra Energy uspeli smo da to i dokažemo u podsetimo publiku na bolje dane koji svakako dolaze. Pozivamo sve da uz #SaveTheDance shareuju video i tako podrže zajedničku kampanju, poručili su iz Lovefesta.

Lovefest
Lovefestfoto: Promo

Svoje jednosatne setove izvode poznata imena sa domaće muzičke scene, koja su obeležila noći, ali i festivalska jutra kojih se ovih dana fanovi Lovefesta sećaju sa nostalgijom. Do sada je objavljeno četiri video strima, a muziku su puštali Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar, kao i di-džej Trole. Svaki od video strimova snimljen je na specijalnom prirodnom lokalitetu u blizlini Vrnjačke Banje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.