DRAMATIČNO U NIŠU: Za poslednja 24 sata od korone UMRLO 7 LJUDI, a njih 13 se bori za život na respiratorima!
KC NIŠ, Foto: Kurir

sve je gore

DRAMATIČNO U NIŠU: Za poslednja 24 sata od korone UMRLO 7 LJUDI, a njih 13 se bori za život na respiratorima!

Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene ovim virusom

Objavljeno:

U Kliničkom centru u Nišu, uprkos svim naporima lekara, u protekla 24 časa, preminulo je sedmoro pacijenata kod kojih je bio potvrđen virus Kovid-19, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

U kovid objektima Kliničkog centra Niš, hospitalizovana su ukupno 164 pacijenta od kojih je kod 114 potvrđeno prisustvo virusa korone.

- Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 13 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju. Svi pacijenti su pod 24 - časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor - saopšteno je iz KC Niš.

Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene ovim virusom.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 18 pacijenata, od kojih je kod kod sedmoro potvrđeno prisustvo virusa korona.

U tri kovid bolnice u Zdravstvenom centru u Vranju, ukupno su hospitalizovana 44 pacijenta, od kojih je kod 39 pacijenta potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Kovid-19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.