Smotra zimske službe JKP "Mediana" Niš!
Za rad zimske službe su obezbeđena pored postojećih i nova vozila, među kojima i mala vozila za čišćenje manjih ulica i trotoara, Foto: Printskrin

KOMPLETNO PRIPREMLJENI

Smotra zimske službe JKP "Mediana" Niš!

Rad zimske službe biće organizovan 24 časa dnevno, uključujući dane vikenda i praznike

Objavljeno:

JKP “Mediana“ je završila sa pripremom kompletne mehanizacije neophodne za predstojeću zimsku sezonu. Za rad zimske službe su obezbeđena pored postojećih i nova vozila, među kojima i mala vozila za čišćenje manjih ulica i trotoara.

Dragoslav Pavlović, direktor JKP “Mediana“, izjavio je da JKP „Mediana“ ima odlično opremljenu mehanizaciju za zimsku sezonu i dovoljan broj mašina. „Pored ostalih vozila, nabavljene su i male autočistilice sa raonicima i posipačima. To su kombinovane mašine, koje leti služe za pranje i čišćenje javnih gradskih površina a zimi će služiti za čišćenje nepristupačnih ulica“.

Rad zimske službe biće organizovan 24 časa dnevno, uključujući dane vikenda i praznike. Obezbeđeno je 1.800 tona soli za posipanje ulica i oko 20 tona kalcijum-hlorida. U zavisnosti od vremenskih prilika, biće naručene i dodatne količine soli.

Prva sednica operativnog štaba zimske službe najavljena je za 12.11.2020. godine, kada će se utvrditi tačan program prioriteta čišćenja ulica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.