U KRALJEVU NIKAKO NIJE DOBRO: Covid uzima sve više maha
Kraljevo, Foto: Print Screen Youtube

opa

U KRALJEVU NIKAKO NIJE DOBRO: Covid uzima sve više maha

Kako se navodi u Izveštaju dostavljenom medijima, od 95 uzoraka osoba sa simptomima bolesti „Covid-19“ virus je detektovan kod 46 pacijenta

Objavljeno:

Od 163 uzorka brisa uzeta u zdravstvenim ustanovama na području grada Kraljeva (među kojima je bilo 11 kontrolnih) - od osoba sa simptomima bolesti „Covid-19“ (95 uzoraka) ili po drugim indikacijama za testiranje (57 uzoraka) - novoregistrovanih pozitivnih je 59.

Kako se navodi u Izveštaju dostavljenom medijima, od 95 uzoraka osoba sa simptomima bolesti „Covid-19“ virus je detektovan kod 46 pacijenta, dok je od 57 uzoraka osoba koje su testirane po drugim indikacijama - (zdravstveni radnici, lični zahtev za izlazak iz zemlje, za potrebe hospitalizacije i dr.) prisustvo virusa potvrđeno kod 13 osoba.

Tako je, prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na virus „SARSCoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“, na teritoriji grada Kraljeva na dan 6. novembar 1.953.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih, a na bolničkom lečenju se trenutno nalazi 21 kovid pacijent.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.