NE POSTOJI DRUGI NAČIN: Još jedan srpski grad proglasio VANREDNU SITUACIJU!
Na teritoriji opštine Prijepolje, Foto: Print Screen Youtube

Hitno

NE POSTOJI DRUGI NAČIN: Još jedan srpski grad proglasio VANREDNU SITUACIJU!

Doneta je i odluka da se u Opštoj bolnici i Domu zdravlja poboljša rad kovid ambulanti kroz bolju organizaciju prijema pacijenata i kako bi se pregledi ubrzali

Objavljeno:

Opština Prijepolje već danima prednjači po broju novoobolelih u Zlatiborskom okrugu dok se istovremeno broj prvih pregleda u kovid ambulanti povećava iz časa u čas.

Zbog tih brojki na predlog struke Štab za vanredne situacije proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji opštine Prijepolje.

Doneta je i odluka da se u Opštoj bolnici i Domu zdravlja poboljša rad kovid ambulanti kroz bolju organizaciju prijema pacijenata i kako bi se pregledi ubrzali.

- Poštujući struku i ceneći ozbiljnost situacije, a opet želeći da pomognemo zdravstvenom sistemu, koji nije u najzavidnijoj situaciji, jer iz dana u dan imamo povećanje broja zaraženih i sve je veći pritisak na kovid bolnicu u Užicu, doneli smo odluku da se radno vreme ugostiteljskih objekata skrati do 21 sat, ali i da se zabrani okupljanje na otvorenom i zatvorenom prostoru veće od onoga što je propisao republički Krizni štab - kazao je zamenik predsednika opštine Prijepolje Esad Hodžić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.