PORODICA STANKOVIĆ NIJE ISELJIVANA ZBOG DUGA ZA STRUJU, RAZLOG JE OVO: Javni izvršitelj otkrio pravu istinu
Foto: Emilija Jovanović

Demantij

PORODICA STANKOVIĆ NIJE ISELJIVANA ZBOG DUGA ZA STRUJU, RAZLOG JE OVO: Javni izvršitelj otkrio pravu istinu

Espreso objavljuje demantij povodom slučajne greške koju smo napravili u tekstu povodom iseljenja porodice Stanković na Novom Beogradu

Objavljeno:

Portal Espreso objavljuje demantij zbog nepotpune informacije koju smo imali u tekstu koji smo objavili pod naslovom "Kraj drame na Novom Beogradu: Ništa od izbacivanja porodice Stanković na ulicu".

Kako nas je javni izvršitelj Nemanja Protić obavestio i uputio u detalje, porodici Stanković ne preti iseljenje zbog duga za struju, nego je u pitanju sprovođenje izvršenja zbog predaje u posed navedenog stana, ispražnjenog od svih lica i stvari, izvršnom poveriocu.

Njegovo saopšteinje prenosimo u celosti.

- Dana 30.10.2020. godine na vašem sajtu Espreso.co.rs objavili ste izveštaj pod naslovom: "Kraj drame na Novom Beogradu, ništa od izbacivanja porodice Stanković na ulicu". U ovom, inače profesionalno urađenom izveštaju, potkrala se, verujem, jedna omaška, pa je zbog toga potrebno da objavite ovu ispravku.

- Naime, u tekstu ste naveli da je javni izvršitelj, to jest ja, izjavio da je “situacija čista” i da “Stankovići duguju za struju više od 300.000,00 dinara". Međutim, ja kao postupajući izvršitelj u tom postupku demantujem tačnost navoda da je do iseljenja porodice Stanković došlo zbog duga za struju. Naime, u konkretnoj situaciji je u pitanju sprovođenje izvršenja zbog predaje u posed navedenog stana, ispražnjenog od svih lica i stvari, izvršnom poveriocu. Konkretno je u pitanju stambena zgrada 5, površine 66 m2, u Zabrađanskoj ulici broj 1/5, izgrađena na katastarskoj parceli 5106/1 KO Zvezdara, upisana u LN 467 KO Zvezdara. Ovu odluku, odnosno rešenje o izvršenju je doneo Prvi osnovni sud u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.