MILOŠEVIĆ NIJE UMRO U HAGU, već šeta Crvenim trgom: ISPLIVALA NOVA TEORIJA, a šta je sa BIN LADENOM?!
Slobodan Milošević, Foto: Printscreen

SAMO MRTVA USTA NE GOVORE

MILOŠEVIĆ NIJE UMRO U HAGU, već šeta Crvenim trgom: ISPLIVALA NOVA TEORIJA, a šta je sa BIN LADENOM?!

Amerikanci imaju "Akademiju", a Rusi privatnu grupaciju "Vagner"!

Objavljeno:

Viktor Filatov, general u penziji ruske obaveštajne službe GRU, za Dejana Lučića je rekao da je jedini pisac špijunskih romana koji je u Rusiji održao predavanje mladim obaveštajcima GRU-a u Sankt Peterburgu 2015. godine.

Viktor Filatov je stari obaveštajac, general u penziji oženjen Srpkinjom, i poznaje Lučića dvadesetak godina.

Novi roman obuhvata period od desetak godina, tokom kojih su ubijeni čelnici GRU Jurij Ivanov i Igor Surgin u Siriji, a u NJujorku predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama Vitalij Čurkin.

Spominju se i drugi likovi, poput ustaše Damira Feldija, ili ruskog agenta Olega Dolgorukova, koji je neko vreme živeo u Beogradu pod "maskom" iscelitelja Vladimira.

Ruski agent Oleg Dolgorukov živeo je u Beorgadu pod "maskom" iscelitelja Vladimira...

Lučić smatra da je samoubistvo ruskog oligarha Borisa Berezovskog lažirano!

Milošević nije umro - prebačen je u Moskvu!

- U trenutku kada je zvanično sahranjen, Boris Berezovski nije bio mrtav, već je prebačen na sigurno mesto. Znam da je tako iz istog razloga iz kojeg tvrdim da Slobodan Milošević nije umro! Niko ga mrtvog nije video, a njegov sin nije otišao na sahranu, već u Moskvu, gde je otišao i tata - kaže Lučić.

Ovaj pisac misli da ni Osama bin Laden, prijatelj porodice Buš, nije ubijen. Amerikanci su objavili da je on, po islamskim običajima, sahranjen u moru. Ne poznajem islamske običaje sa sahranjivanjem u moru, a nama je prikazana njegova plastična maska napravljena u Holivudu, umesto njegovog lica. Svi ljudi koji su navodno učestvovali u likvidaciji Osame Bin Ladena, svi ti komandosi su na misteriozan način u roku od godinu dana imali saobraćajne nesreće, čudne pogibije i ostalo. Samo mrtva usta ne govore.

Ubistvo Bin Ladena snimljeno je u Holivudu!

- Da li mislite da je zaista obešen Sadam Husein, ili ste samo videli obešenog nekog čoveka sa brkovima iz daljine? Nemojte da zaboravite da je Sadam imao mnogo dvojnika - tvrdi Lučić.

Lučić veruje da ratovi postaju sve više stvar privatnih vojski, zato što "obične" vojske nisu spremne da ginu, ne žele da idu u prljave ratove poput onih u Avganistanu i Iraku. Rat sve više postaje privatan biznis.

Amerikanci imaju "Akademiju", a Rusi privatnu grupaciju "Vagner"!

- Amerikanci imaju "Blekvoters", koji se sad zove "Akademija", ali je to ista privatna vojska, a Rusi imaju privatnu grupaciju "Vagner", čiji vojnici ratuju i u Siriji, Libiji i, ratovaće gde god bude trebalo. Spremaju se s ljubavlju da dođu na Kosovo i da ga očiste od albanskih terorista. Znam da u grupi "Vagner" ima dosta momaka iz "crvenih beretki", koje pozdravljam - ističe Lučić.

Lenjin je bio gej?

Da li postoje dokazi da su Vladimir Iljič Lenjin i Grigorije Zinovjev (član glavne "petorke" Oktobarske revolucije) bili ljubavnici?- U knjizi "Profesori smrti 2" jasno piše da je priča o seksualnom odnosu između Vladimira Iljiča i Grigorija Zinovjeva i Lava Trockog deo citata iz nekoliko pisama koje su pronašli ruski istraživači.

Zašto je rusko zalto završilo kod Rotšilda?

Kako se rusko kraljevsko zlato našlo kod Rotšilda?

- Car Nikolaj Romanov je poslao zlato u buduću Centralnu banku sveta i to zlato je trebalo da donosi zaradu od svake transakcije, i to tri ili četiri odsto. Naravno, vlasnici tih banaka, koje predvodi Rotšild, opredelili su se da likvidiraju onog ko im je dao zlato.

Ipak, nisu uspeli jer Sionski priorat postoji i štiti svoje ljude, i zato je Nikolaj Romanov dospeo u Kraljevinu SHS, gde mu je kralj Aleksandar isplaćivao apanažu, a njegove dve kćerke su bile u Beloj Crkvi. Istorija nije onakva kako smo učili u školi. Sve je drugačije - zaključuje Lučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.