MILAN JE DOBIO POZIV ČIM JE PREŠAO REKU: Sedam meseci od nestanka alasa, pojavio se SUMNJIVI TRAG
Ima tu još mnogo sumnjivih stvari, Foto: Društvene mreže

Sumnjiv Trag

MILAN JE DOBIO POZIV ČIM JE PREŠAO REKU: Sedam meseci od nestanka alasa, pojavio se SUMNJIVI TRAG

Telefon bi, prema očevim rečima, možda mogao i da definitivno pokaže njegovu lokaciju

Objavljeno:

Nedugo nakon njegovog nestanka, izvukao sam poslednji listing poziva. Ustanovljeno je da postoji jedan broj koji meni nije poznat, a koji ga je poslednji zvao. U pitanju je postpejd broj, koji je zaveden pod određeno ime i prezime. Taj poziv njemu je upućen posle samog prelaska Dunava, kada je i krenula oluja.

On i Ilija su inače krenuli preko reke oko 09:40, a taj broj ga je zvao u 09:57. Neko ga je pozvao sa tog broja, i razgovor je trajao 2,5 minuta. Naravno, zbog zakona o poverljivosti, operater nije u mogućnosti da mi da informacije kakav je to razgovor bio - rekao je on i dodao da bi telefon mogao mnogo toga da otkrije.

- Milanov telefon davao je signal još mnogo nakon nestanka. Nestali su oko 10 ujutru, a signal je imao sve do 22 sata istog dana. I pod uslovom da je bio u vodi, jer je bio vodootporan, svakako je davao signal.

Telefon bi, prema očevim rečima, možda mogao i da definitivno pokaže njegovu lokaciju.

foto: Društvene mreže

- Ima tu još mnogo sumnjivih stvari. Jedan drug je našao čamac, drugi živi baš u blizini tog broja koji ga je zvao neposredno pre tragedije. Mnogo je rupa u celom tom slučaju koje niko nije ispitao, a neke takve nelogičnosti stoga me teraju da nastavim da kopam dalje. Od marta su se nadležni mahom bavili koronom, i istraga nije odmakla dalje od početka.

Miškovići ozbiljno razmišljaju o unajmljivanju privatnog detektiva koji bi mogao da mi pomogne u razrešenju slučaja, koji je za policiju samo jedan u nizu, a njima - život znači.

- Moje živo dete je nestalo, nema ga sedam meseci. Nije moguće da je u zemlju propao. Ne znam sa sigurnošću ni da li je mrtav ili živ. Ako je živ, ne znam da li je sam negde otišao niti zašto bi to uradio, ili ga neko drži, ili mu je tako naredio. Hiljadu mi se stvari vrzma po glavi. Misterija je šta se zapravo desilo na Tisi, ali to neko mora da otkrije, a ja to na moju veliku žalost ne mogu da uradim sam - rekao je on i dodao da ga neke istrage vode na put prestonice, i to Batajnice i Zemuna, ali da ništa sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Naš sagovornik inače je dodao i da je tog dana Milan pokrenuo firmu za ribarenje, i da i dan danas, iako je on nestao pre sedam meseci, njega zovu iz Poreske uprave radi izmirivanja dugovanja za elektronski broj firme. Iako uporno pokušava da im objasni da se ne zna da li je Milan živ, oni nastavljaju sa pozivima - tvrdi njegov otac za Espreso.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.