UKOLIKO IDETE NA PUT ZA VIKEND, OBRATITE PAŽNJU: Na putevima ŠIROM SRBIJE se odvijaju RADOVI
RADOVI NA PUTU, Foto: Filip Plavčić

da znate

UKOLIKO IDETE NA PUT ZA VIKEND, OBRATITE PAŽNJU: Na putevima ŠIROM SRBIJE se odvijaju RADOVI

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno

Objavljeno: 09:25h

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno.

Na auto-putu E-75, (na km 165+030) na petlji "Nova Pazova" od izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka.

Radovi na desnoj kolovoznoj traci koja se u potpunosti zatvara za saobraćaj, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno na levoj strani kolovoza preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru Novi Sad-Beograd, a zaustavnom saobraćajnom trakom, u smeru Beograd-Novi Sad.

Zbog radova, za saobraćaj i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac petlja "Novi Banovci" i "Stara Pazova".

Na auto-putu E-75, petlja "Subotica Sever" obavljaju se radovi u smeru Subotica - Novi Sad. Saobraćaj je preusmeren iz preticajne u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Na putu Kalna - Crni vrh traju radovi na popravci mosta preko Goleme reke.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja "Umčari" obavljaju se radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji "Umčari", na deonici Bubanj Potok-Batočina. U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice, od 19 do 7 časova, obavljaju se radovi u tunelu broj 34. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.