GLUMICA POZIRALA U KUPAĆEM U 57. GODINI! Pohvale samo pljušte, izgleda SJAJNO! (FOTO)
Anja Šavagović, Foto: Printsceen instagram

FOTKA BEZ KRUGA

GLUMICA POZIRALA U KUPAĆEM U 57. GODINI! Pohvale samo pljušte, izgleda SJAJNO! (FOTO)

Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju u dok pozira u kupaćem kostimu gde se nostalgično prisetila letnih dana

Objavljeno:

Lišće je počelo da opada, temperature su sve niže, ali za glumicu Anju Šovagović Despot to nije obeshrabrujuće. Naime, 57-godišnja glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju u dok pozira u kupaćem kostimu gde se nostalgično prisetila letnih dana koji su sada iza nas.

foto: Printscreen Youtube

Evo je bez kruga! - napisala je ispod fotografije nagrađivana glumica i oduševila pratioce. Naime, u avgustu je objavila identičnu fotografiju, ali se na njoj prikazao crni krug koji nije znala da obriše pa je objavila iako je imala grešku. - Ne znam da izbrišem ovaj krug ničim izazvan, a sviđa mi se fotka - napisala je tada u opisu fotografije koja se svidela njenim pratiocima.

foto: Printsceen instagram

Podsetimo, supružnici Despot u martu su zbog zemljotresa ostali bez doma koji se nalazi u samom centru Zagreba. –

Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svetu – napisala je glumica tada uz video koji je objavila na Instagramu i se zahvalila Jerku i Đanki Rošin što su im pomogli i pružili ruku u nimalo prijatnoj situaciji ali su osigurali krov nad glavom. Inače, Anja i njen suprug Dragan jedan su od najdugovečnijih bračnih parova u Hrvatskoj koji su prije 34 godine uplovili u bračnu luku. Upoznali su se tokom Dubrovačkih letnih igara 1978. godine kada je Anji bilo 15, a Draganu 22 godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.