GENERAL SIMIĆ VOZIO ŠARIĆEV BENTLI, PEVAČIMA CEPAO PRIJAVE Ovo su raniji radovi čoveka kom je LJUPKA RAZLUPALA KOLA
Dragiša Simić, Foto: Zorana Jevtić

TURBULENTAN ŽIVOT

GENERAL SIMIĆ VOZIO ŠARIĆEV BENTLI, PEVAČIMA CEPAO PRIJAVE Ovo su raniji radovi čoveka kom je LJUPKA RAZLUPALA KOLA

Pevačica je svoju, sada već bivšu ljubav, nazvala brojnim pogrdnim imenima, a evo ko je zapravo general Dragiša Simić i sa kakvim se stvarima povezuje

Objavljeno: 15:24h

Objave na društvenim mrežama i video snimci na kojima se vidi kako pevačica Ljupka Stević uništava automobil generala Dragiše Simića zavrednuju veliku pažnju javnosti čitavog dana.

Naime, ona je sinoć demolirala njegova kola zbog prevare. Pevačica je svoju, sada već bivšu ljubav, nazvala brojnim pogrdnim imenima, a evo ko je zapravo general Dragiša Simić i sa kakvim se stvarima povezuje.

Rođen je 1970. godine u Prištini a nakon završetka obrazovanja, stupa u policiju 1990. godine. Već 1991. postaje saobraćajni policajac u Prištini. Vođa sektora u kome je radio postaje 1998. godine a na mesto načelnika Uprave za saobraćajnu policiju stupa 2010. godine gde se zadržava do 2014.

General Simić dospeo je u žižu javnosti kada je pre nekoliko godina pevačica Ljupka Stević, sa kojom se do sinoć zabavljao, slupala automobil marke "Bentli", luksuzno vozilo koje je policija zaplenila od Darka Šarića a koje je Simić privatizovao. Ubrzo nakon toga, interesovanje za njim postaje sve veće, pa su tako isplivale neke afere zbog kojih je general završio na sudu.

Naime, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu optužilo je generala Simića za zloupotrebu službenog položaja i tražilo 18 meseci zatvora.

Njemu se na teret stavlja uticanje na oko 400 prekršajnih prijava odnosno cepanje prekršajnih prijava protiv estradnih i javnih ličnosti, odugovlačenje prekršajnog postupka kako bi stigao na zastarenje kao i prekidanje postupaka koji su u toku.

Među ličnostima kojima je pomogao, navodno su i fudbaler Mateja Kežman, pevačice Ana Bekuta i Biljana Sečivanović ali i mnogi drugi.

Mediji u Srbiji su generala Simića svojevremeno povezivali i sa švercom oružja na jugu Srbije, međutim ti navodi nikada nisu dokazani.

S druge strane, njegov rad u službi ostaće upamćen i po hapšenju jednog od članova grupe "Pink Panter" koji je ukrao sliku Pola Sezana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.