UNIKATNE NARUKVICE NAPRAVLJENE S LJUBAVLJU: Izaberite ručno rađen model koji će vas dodatno krasiti!
Foto: Profimedia

SJAJNO!

UNIKATNE NARUKVICE NAPRAVLJENE S LJUBAVLJU: Izaberite ručno rađen model koji će vas dodatno krasiti!

Svaki komad nakita se pakuje u pažljivo odabrane kutijice koje se slažu sa modelom

Objavljeno:

Svaki komad nakita koji poneste, daće Vašem celokupnom izgledu poseban stil. Koji god model da izaberete, unikatan i poseban, stvoren je za svaku priliku. Nije previše nametljiv, a govori mnogo. Predstavljamo vam neke od novijih modela unikatno rađenog nakita, a na Vama je da izaberete onaj koji će krasiti Vašu ruku!

Ručno rađena narukvica Black Clover daće vam lični pečat! Napravljena je od pamučnog kanapa i priveska u obliku deteline. Stvorena je da je nosite svakodnevno, a slaže se uz svaki outfit gde god da krenete. Izaberite da li Vam se više sviđa detelina ili želite narukvicu sa priveskom u obliku srca. Možete je poručiti OVDE po ceni od 490 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Elegantna narukvica Two Pearls je nakit bez kog nećete moći da zamislite večernji izlazak. Napravljena je od pamučnog kanapa i finih kamenčića, a može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Narukvica je upakovana u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi. Jednim klikom je poručite OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim da nima od 9 do 17h.

foto: Promo

Pozlaćena narukvica Golden Crown sa kubičnim cirkonijem daće Vam posebnu eleganciju. Nežna i unikatna, prikladna je za svakodnevno nošenje. Poručite je za sebe ili Vama dragu osobu po ceni od 1.690 rsd jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502.

foto: Promo

Black Cat je ručno rađena narukvica od crnog satenskog kanapa i rodijumskog priveska sa kubičnim cirkonijem. Interestantan privezak u obliku mačke daje ovoj narukvici posebnu draž. Može da se podešava i odgovara svakoj veličini zgloba. Prikladna je za sva godišnja doba i lako se kombinuje uz sve. OVDE je možete poručiti po ceni od 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Svaki komad nakita se pakuje u pažljivo odabrane kutijice koje se slažu sa modelom, tako da može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi. Pogledajte OVDE širok asortiman i odaberite vaš omiljeni komad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.