POTRESAN SNIMAK IZ SRBIJE: Naša NAJMOĆNIJA PTICA se bori za goli život! (VIDEO)
Sup, Foto: Printskrin

NIJE IMA LAKO

POTRESAN SNIMAK IZ SRBIJE: Naša NAJMOĆNIJA PTICA se bori za goli život! (VIDEO)

Oni su napomenuli kako bi država trebalo da se pozabavi ovim pitanjem i da se suprotstavi bahatosti i prekomernim turizmom u zaštićenim područjima

Objavljeno:

Na fejsbuk stranici Fondacije za zaštitu ptica grabljivica objavljen je snimak beloglavog supa koji se bori za život, pošto je upao u reku i pokušava da se domogne obale. Navedeno je kako je problem u vezi sa rasterivanjem supova sve veći.

Oni su napomenuli kako bi država trebalo da se pozabavi ovim pitanjem i da se suprotstavi bahatosti i prekomernim turizmom u zaštićenim područjima.

Kako su naveli, sup Feops se vratio iz Bugarske i na desnom krilu ima žutu oznaku 11. Ovaj sup je imao sreće, ali mnogi ne, budući da ima mnogo strmih obela, te da nisu u stanju da izađu iz jezera.

Ističu da je neophodno je da se zabrane letovi na malim visinama tokom cele godine, a ne kako Direkcija za kontrolu civilnih letova predlaže samo u sezoni gnežđenja.

Dokle više sa rasterivanjem supova. Sup plivač Feops je mužjak star godinu dana. Vratio iz Bugarske a ima žutu oznaku ...

Posted by Fondacija za zaštitu ptica grabljivica on Субота, 12. септембар 2020.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.