DUBOKI NAKLON ZA OVE MOMKE! Na Zavojskom jezeru su očistili 4 km obale od plastike, ali se tu nisu ZAUSTAVILI!
Zavojsko jetero, ilustracija, Foto: Printscreen

svaka čast!

DUBOKI NAKLON ZA OVE MOMKE! Na Zavojskom jezeru su očistili 4 km obale od plastike, ali se tu nisu ZAUSTAVILI!

Oni su sakupili oko 100 dzakova koja su spakovali u tri čamca i odvezli do obližnjeg sela Paklestica. Nakon toga, flaše su poslate na reciklažu

Objavljeno:

Na Fejsbuk stranici, "Eko straža" pojavila se fotografija momaka koji su usred koronavirusa odlučili da svoje vreme posvete nečemu veoma humanom i korisnom.

Naime, grupa drugara se okupila na Zavojskom jezeru ne da bi se kupali i uživali, već da bi očistili 4 kilometara obale od plastičnih faša.

foto: Facebook / Eko straža

Oni su sakupili oko 100 džakova koja su spakovali u tri čamca i odvezli do obližnjeg sela Paklestica. Nakon toga, flaše su poslate na reciklažu.

foto: Facebook / Eko straža

- Nema ništa od države dok par dobrih ljudi, ne uzme stvar u svoje ruke, naveli su u ovoj Fejsbuk grupi.

- "Nema nista dok se ljudi ne nauče da je to sve zajednicko i ne treba zagađivati. Svaka čast ovim ljudima, svaka čast momci", Moj naklon i poštovanje, bravo za trud, rad, organizaciju. Bravo za primer drugima - svi smo mi država, svaka čast", "Baš smo bili na jezeru u subotu i jako smo se razočarali upravo zbog tog smeća. Bravo momci", "To je ostatak od onih koji tek sada otkrivaju lepote Srbije i u tom čuđenju ostave trag da su posetili takvu Srbiju", "Sad treba za svaku flašu ili bilo kakvo bačeno smeće staviti stalne kazne. Pa ćemo da vidimo kako se menja situacija", samo su neki od komentara na ovoj stranici.

Šta vi kažete na ovo dobro delo? Da li su i vas ovu humani momci oduševili?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.