EKSKLUZIVNO, SPOMEN PLOČA BATE ŽIVOJINOVIĆA NIJE UKRADENA! Izašli smo na lice mesta i otkrili PRAVU ISTINU (FOTO)
Bata Živojinović, Foto: Emilija Jovanović, Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen

komšije otkrile sve

EKSKLUZIVNO, SPOMEN PLOČA BATE ŽIVOJINOVIĆA NIJE UKRADENA! Izašli smo na lice mesta i otkrili PRAVU ISTINU (FOTO)

Sećanje na legendu ne sme da se skrnavi

Objavljeno: 12:45h

Spomen ploča posvećena legendarnom glumcu Bati Živojinoviću postavljena na zgradi u kojoj je živeo u Mileševskoj ulici na Vračaru, ne nalazi se na zidu zgrade. Ipak, ona nije ukradena, kako je prethodno objavljeno u medijima.

Naši reporteri zatekli su na fasadi zgrade ostatke silikona za koji je bila zalepljena spomen ploča u znak sećanja na glumačku legendu, a komšije su nam otkrile i šta se tačno desilo sa njom.

"Cela policijska brigada bila je u zgradi da vidi šta je sa pločom, nije ukradena, jednostavno popustio je silikon za koji je bila zalepljena i sama je pala. Pokupili smo je i sada je na sigurnom", kažu komšije zgrade sa koje se odlepila ploča.

Osim toga, stanari ove zgrade otkrili su nam da u stanu u kome je živeo glumac, stanuje njegova rođaka koja se trenutno nalazi u Splitu, a na pitanje ko je sada odgovoran za ploču sagovornici su nam rekli:

"Rođaka će dalje da vidi šta će biti sa njom, kada će je ponovo zalepiti, dolazi za nekoliko dana iz Splita, pa će sve biti rešeno"

foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, spomen ploču je tu postavio pre tri godine u čast velikog glumca Batin višedecenijski prijatelj Radoslav Lale Vujadinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.