ONO ŠTO MUŽ I JA RADIMO PRED DETETOM JE POTPUNO PRIRODNO! Ova mlada majka je razbesnela svet!
Izazvala opštu buru na društvenim mrežama, Foto: Printscreen/Twitter

OSUDE SAMO PLJUŠTE

ONO ŠTO MUŽ I JA RADIMO PRED DETETOM JE POTPUNO PRIRODNO! Ova mlada majka je razbesnela svet!

Zamislite da vam dođe dete od osam godina i kaže da je spremno na odnose, jer ste vi toliko otvoreni oko te teme u vašoj kući - komentarisao je jedan korisnik

Objavljeno:

Jedna majka nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama, kada je priznala da ima intimne odnose sa svojim mužem dok je njihov sin u istoj sobi. Mnogi su taj postupak osudili i nazvali ga najblaže rečeno - neprikladnim.

Seli Mastang, koja je 15. februara postala majka i rodila svog sina Ažur Sitara smatra da bi društvo trebalo da prestane sa stigmatizacijom intimnosti, pa je sa ljudima koji je prate na mrežama, odlučila da podeli post u kojem objašnjava kako ima odnose sa svojim suprugom dok je njihov petomesečni sin u sobi. Rekla je da je "prirodno" da se zbliži sa svojim mužem Mičem Gobelom, dok je njen sin u blizini. Post se ubrzo pokazao kontroverznim i krenuli su da pljušte komentari.

- Zamislite da vam dođe dete od osam godina i kaže da je spremno na odnose, jer ste vi toliko otvoreni oko te teme u vašoj kući - komentarisao je jedan korisnik.

Seli je ubrzo nakon napada obrisala post, ali je ostala pri svom mišljenju. Na Instagram storiju objavila je izjavu u kojoj objašnjava da vođenje ljubavi obično uključuje ljubljenje i masažu i insistirala da ne tera svog sina da je posmatra u tim situacijama, a onda objasnila da joj kuća u kojoj živi ne obezbeđuje dovoljno privatnosti. Rekla je i da je njen sin bio prisutan, ali da je spavao, kao i da ne vidi ništa loše u tome da se ljubav ispoljava slobodno, ali da je post morala da obriše zbog napada na nju i njenu porodicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.