SRBIJA JE OVIM ŠOKIRANA! Aleksandru otac nije hteo da kupi telefon od 150.000 dinara, a onda je usledila osveta
Aleksandar je hteo nov telefon, Foto: Tik tok printscreen

mali je hit

SRBIJA JE OVIM ŠOKIRANA! Aleksandru otac nije hteo da kupi telefon od 150.000 dinara, a onda je usledila osveta

Kada je shvatio da je viralan i da je javnost šokirana i zgrožena njegovom osvetom, izbacio je novi snimak u kome je pokušao da se opravda.

Objavljeno:

Društvena mreža “Tik Tok” sve je popularnija i u Srbiji, ali jedan post mladića po imenu Aleksandar i njegova “osveta ocu zbog mobilnog telefona” potresla je sve.

Aleksandar je sa svojim pratiocima podelio kako se osvetio ocu koji mu nije kupio željeni mobilni telefon.

– Koliko ste osvetoljubivi od nula do Aleksandar? – započinje momak svoje izlaganje u kome dalje priča kako je planirao da preko oca uzme novi mobilni. Kako dalje priča, sa sestrom je otišao ispred radnje, a dogovor je bio da im se pridruži i otac i da preuzmu mobilni tamo.

Međutim, u poslednji čas, otac se javio i rekao da mu je preskupo 150.000 dinara i da odustaje.

– Ja nervni slom, tresem se, sestra me vuče. Onda sam uzeo svoj telefon koji je na račun i krenuo da zovem Ibicu da bih mu napravio račun u vrednosti telefona. Ti moraš da potrošiš te pare kako god, da li ćeš da mi kupiš telefon ili ću ja da napravim račun – zaključuje on u snimku koji je vrlo brzo našao put do Tvitera i Instagrama i postao viralan. Aleksandar je u međuvremenu obrisao prvi video, ali ne pre nego što su ga ljudi skinuli i samostalno postavili na internet.

Kada je shvatio da je viralan i da je javnost šokirana i zgrožena njegovom osvetom, izbacio je novi snimak u kome je pokušao da se opravda.

– Ja nisam kompleksaš, a niko ne zna pozadinu priče. Poenta videa nije da moram da imam telefon od 150.000 već ako ti neko nešto obeća, a onda u poslednji čas otkaže. Pritom bih ja plaćao račune, on je trebalo samo da mi uzme jer ja nemam račun u banci, a ja bih radio, lepio deklaracije i sam otplaćivao svoj mobilni, tako da nemojte da me hejtujete ako ne znate pozadinu – poručio je Aleksandar, što nije nimalo pomoglo popravljanju utiska o njemu.

– Ta osoba ti je otac, odseli se od kuće i plaćaj svoje račune pa ga vređaj, ovako ne može – poručuju mu na Tik Toku, uz komentar da je sam kriv za neželjenu popularnost koju je zadobio.

Činjenica je da mnogo mladih koristi Tik Tok i daju sve od sebe da steknu popularnost na ovoj mreži, pa se mnogi od njih ne libe ni da izmišljaju ne bi li privukli publiku. Aleksandrov komentar o svemu smo probali da dobijemo, ali nije odgovorio na naša pitanja, a šta vi kažete, da li je ovakva osveta ocu primerena i da li ima pravo što se brani?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.