KONFERENCIJA GENERALNOG DIREKTORA TELEKOMA Ćulibrk: Brutalni napad na Telekom Srbije
Brutalni napad na Telekom Srbije, Foto: Zorana Jevtić

OBRAĆANJE

KONFERENCIJA GENERALNOG DIREKTORA TELEKOMA Ćulibrk: Brutalni napad na Telekom Srbije

On je rekao da su na snazi brutalni napadi na Telekom Srbije

Objavljeno: 12:48h

Generalni direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk, obraća se novinarima u podne povodom učestalih napada na kompaniju.

On je rekao da su na snazi brutalni napadi na Telekom Srbije, te da se danas obraća javnosti jer ima dužnost prema 12.000 zaposlenih i akcionarima da stane na put tom spinovanju i da se javnosti pokaže prava slika i šta se stvarno dešava.

Uoči same konferencije rečeno je i da će se govoriti o poslovnim uspesima kompanije a u tom smislu Ćulibrk je naveo da je kompanije postavila mrežu optičkih kablova do kućnog praga a koja bi po obimu mogla da "obiđe" zemlju čak 7 puta! On je naglasio da je optička mreža preduslov razvoja digitalizacije u Srbiji.

- Svi ovi naši poslovni potezi frustriraju našu konkurenciju - rekao je Ćulibrk dodavši da razumeju da je konkurencija zabrinuta za svoj poslovni uspeh ali ono što ne razumeju i što njemu lično nije jasno jeste sprega poslovnih i političkih "ne znam kakvih interesa".

foto: Zorana Jevtić

Na konferenciji je rečeno da je 2019. za Telekom rekordna godina ne samo po ostvarenoj zaradi nego i po tehničkim dostignućima, kvalitetu mreže, povećanju korisnika mobilne telefonije ne samo u zemlji i regionu nego i u Austriji tako što su korisnici austrijski državljani. Target kompanije je dijaspora a broj TV korisnika preći će više od 2 miliona TV i internet korisnika.

- Kupovina kablovskih operatera bila je odličan poslovni potez - rečeno je na konferenciji uz naglasak da Telekom planira da postane regionalni lider na tržištu kao i da je reč o kompaniji koja u sebi ima državni udeo a posluje izuzetno uspešno iako nekad tako nije bilo, te da je svojevremeno imala i veliki pad.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.