Ušla sam prvi put u Second hand radnju, i to sa samo 1.000 dindži: Tamo sam se propisno šokirala! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

samo bez predrasuda!

Ušla sam prvi put u Second hand radnju, i to sa samo 1.000 dindži: Tamo sam se propisno šokirala! (FOTO)

Obzirom na veliku besparicu koja vlada u našoj zemlji, šopovi polovne robe su počeli da niču da svakom ćošku
Objavljeno:

Rešila sam da obiđem jedan i vidim kako ide prodaja. Sa sobom sam ponela oko 1000 dinara i uputila se ka najbližoj radnji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikada do sada nisam kročila u Second hand, izbegavala sam ih u širokom luku, pa sam rešila da se uverim kako "roba odande nije kvalitetna - već je prljava i smrdi". Tako je, barem, bilo u mojoj glavi. Međutim, pogrešila sam.

Ako danas imaš 25, ovih stvari se sigurno sećaš sa osmehom :) (FOTO)

Unutra sam našla brdo stvari za svaku priliku. I da, propisno sam se šokirala.

Koji god da ste tip, kežual, sportski, poslovni naći ćete nešto za sebe. Ako tražite nešto svečanije, odavde nećete izaći praznih ruku, a nisam ni ja.

foto: Filip Plavčić

Na moje iznenađenje, butik ni u jednom trenutku nije ostao prazan jer su ljudi stalno cirkulisali. Bila sam sigurna da ću tamo zateći samo smorenu prodavačicu koja gleda u jednu tačku i računa koliko joj je još ostalo do kraja radnog vremena.

foto: Filip Plavčić

Ipak, na moje iznenađenje, zatekla sam dosta žena u srednjim godinama kako oduševljeno nose moderne prugaste haljinice za leto u kabinu kako bi ih što pre isprobale. Bile su srećne kao mala deca jer su našle svoje omiljene modele "za dž".

foto: Filip Plavčić

Iskrena da budem, očekivala sam bedne majičice do pupka na kojima ću sigurno naći fleku budem li dovoljno dugo gledala. Mislila sam da ću zateći gomilu dronjaka sa kojima brišem kupatilo nakon tuširanja, ali sam se pozitivno iznenadila.

Takođe treba napomenuti da je lokal veoma čist i sređen, a stvari mirišu lepo. Ništa zapravo ni ne izgleda kao da je polovna roba, a niko i ne bi primetio da nosite polovne stvari dok im vi ne kažete.

foto: Filip Plavčić

Rešila sam i da isprobam neke odevne kombinacije za bitne prilike. Odabrala sam jednu večernju crnu haljinu jer ništa bez "male, crne haljine" koju svaka devojka mora da ima u svom ormanu.

foto: Filip Plavčić

Haljina je koštala 1200 dinara, ali nikada ne biste rekli da je već nošena, zar ne? Iako je bila 200 dindži preko, nisam žalila, morala sam je imati.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.