TANDEM DRAGAN-RADA GREŠI: Vesić odgovorio na optužbe o menjanju naziva ulica
Goran Vesić na Fejsbuku odgovorio Draganu Đilasu, Foto: Printscreen

VESIĆEV ODGOVOR ĐILASU

TANDEM DRAGAN-RADA GREŠI: Vesić odgovorio na optužbe o menjanju naziva ulica

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odgovorio je na Fejsbuku Draganu Đilasu

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odgovorio je na Fejsbuku Draganu Đilasu koji je izjavio da čim neko želi da menja imena ulicama, znači da ne voli Beograd.

Vesić je rekao da je netačna ta tvdnja i da zvanični podaci Grada Beograda to demantuju. On se na svom Fejsbuk profilu osvrnuo na, kako kaže, "popodnevno ćaskanje dva koaliciona partnera, Đilasovog kandidata za gradonačelnika Rade Nove i njenog mentora".

"Osim što je ova tvrdnja bolesna ona je netačna. Zvanični podaci Grada Beograda demantuju tandem Dragan - Rada. U periodu od 2000-2013. godine u Beogradu su promenjeni nazivi 1.163 ulice. U periodu od 2013-2020. godine u Beogradu su promenjeni nazivi 76 ulica.

Problem je u tome što Đilasu i njegovoj ekipi samo nemoj da diraš Zagrebačku, Zadarsku, Zagorsku, Hrvatsku ulicu. E tada polude. A mi smo se usudili da imena tih ulica menjamo", napisao je.

Usput, napominje Vesić, ove dve neznalice su danas pričale o tome da je na dnevnom redu sutrašnje sednice rebalans budžeta, a na dnevnom redu sutrašnje sednice je Završni račun budžeta za 2018. godinu koji mora da se usvoji po zakonu".

"Kratko rečeno, Završni račun je izveštaj o tome kako je potrošen budžet Grada Beograda u prošloj godini. Ali kako da objasniš nešto neznalicama koji su još zli i ostrašćeni," zaključio je Vesić.

Bonus video:

(Espeso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.