Bila sam dilerova devojka: Kako sam zamalo postala njegov partner u poslu!
Foto: Stock

Srpkinja iskreno o svojoj čudnoj vezi

Bila sam dilerova devojka: Kako sam zamalo postala njegov partner u poslu!

Ispovest koja je šokirala govori o vezi koja je devojku zamalo koštala i zatvora
Objavljeno:

Da li me je grizla savest što se viđam sa likom koji konstantno ima količinu gajbi? Ne, nikada. Jbg, mora da postoji to kruženje gudre u svetu. A i budimo realni, svi duvaju. Sve je bilo kul do rođendana moje najbolje drugarice. Nas pet smo krenule na žurku i moj dečko. Naravno, poneo je “opremu” da ne moramo da jurcamo neke klince po žurci da nam završe. Ali, ono što ja nisam

znala do te večeri je da on “razbacuje” i druge stvari.

Pa tako, odjednom usred žurke, njemu počinju da prilaze razne njuške. Čudne njuške. Prvo sam se zabrinula. Dobro, neću da preterujem, ne baš zabrinula, ali sam bila iz fazona: “Iskuliraj čoveče, nemoj sve da ti ode, nek ostane i nama”.

Iskezio mi se, poljubio me je i rekao “Sve je ok mala, ovo nije ono što ti voliš”.

E tu nastaje zbun u mojoj glavi. Šta on to još ima, a ja ne znam?

Pa imao je svašta, ali su preovladavale bombonice. Odmah da kažem, to nisam radila, niti me je interesovalo, ali sam počela da povezujem neke stvari. Otuda to stalno telefoniranje, izlaženje, tripovanje. Jer, svi koji makar samo duvaju redovno se susreću sa tim duhom paranoje ili preznojavanjem kad u daljini vide taksi, a istripuju pandure. Reče mi na kraju da to radi. Diluje. Nisam nešto bila u šoku specijalno, ali slagala bih kada bih rekla da se nisam iznenadila. Trava je jedno, a sve ovo drugo...

foto: Thinkstock

Mada je to objašnjavalo dosta stvari. Otuda butke love u džepu stlano. I bilo mi je čudno da ima toliko para samo od trave.

Ta žurka je bila vatreno krštenje. Objasnio mi je eto da je lerdi, koji pored livada ima i još po nešto. Prihvatila sam to, sviđa mi se dečko, bilo nam je lepo, a i pomislih tada nije to ništa strašno.

Mora nekako da zaradi za život. Sve dok mene ne meša, u redu je.

I bilo je tako prvih par meseci. Znala sam sve, ali kao da nisam. Dok me jedan dan nije pozvao i zamolio da mu pričuvam supstance, jer je imao problem. Nije rekao da li je u pitanju murija, njegovi ili nešto treće. Ja kao dobra, zaljubljena devojka, pristanem da sve prebaci kod mene gajbi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.