Bila sam dilerova devojka: Kako sam zamalo postala njegov partner u poslu!
Foto: Stock

Srpkinja iskreno o svojoj čudnoj vezi

Bila sam dilerova devojka: Kako sam zamalo postala njegov partner u poslu!

Ispovest koja je šokirala govori o vezi koja je devojku zamalo koštala i zatvora
Objavljeno:

Na internetu se pojavila anonimna ispovest devojke koja je bila u vezi sa beogradskim dilerom, koju prenosimo u celosti:

"Prošlo je sada već par godina od mog, slobodno mogu da kažem, dilerskog iskustva. Dobro, ne mog lično, već mog tadašnjeg dečka. Često se zapitam, kako tako miran i povučen lik, a pritom lep kao lutka (sa kojim me je verovali ili ne, majka upoznala) postane "lerdi".

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Ne znam kako i na koju foru, ali uvek su me privlačile te problematične face. Doduše, uvek sam bila okružena ljudima koji duvaju, a duvala sam i ja. Mada mi nikada nije bila jasna ta dilerska hijerarhija.

Sitna riba, krupna riba, ko to određuje i kako? Jasno je da je lova glavni adut svima, a meni? Pa meni nije bila. Ja sam jednostavno volela zeleno.

foto: Stock

Dotičnog sam upoznla, kao što rekoh preko keve. A znate da mama kad bira, bira samo najbolje. Ali, ovog puta se zajebala. Ruku na srce, bio je divan dečko, zaista. Prvo sam se tripovala da li da mu kažem da pirkam, da ne pomisli nešto loše. A onda, nakon nedelju dana saznam da moj tadašnji dragi, metaforički rečeno, ima livade trave gajbi.

I tako smo mi, iz dana u dan, blejali, pirkali, družili se... Ali, nikada mi nije direktno rekao da je lerdi. Samo kao za sopstvene potrebe. Moram da priznam, bilo mi je mnogo kul tada. Prvo, nisam morala da dajem pare za bedne pakete, a i moje drugarice i ja smo redovne imale da pirkamo.

Uvek je gledao da me obezbedi kad nismo zajedno, da imam da se opustim. Moram da dodam i da sam tad bila u nekom haotičnom periodu života i duvanje mi je stvarno opuštalo mozak. A on sa svim svojim manama i vrlinama, pojavio se u pravom trenutku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.