Marko se uključio UŽIVO U PROGRAM: cela Srbija deli snimak onoga što je rekao (VIDEO)
Kako naši muškarci utiču na Evropljanke, Foto: Printscreen

MUŠKARCI BALKANA

Marko se uključio UŽIVO U PROGRAM: cela Srbija deli snimak onoga što je rekao (VIDEO)

Video snimak Markovog uključenja brzo je postao popularan na društvenim mrežama, izazivajući smeh, a ima li istine u ovom fenomenu prosudiće žene same

Objavljeno:

Marko Dolaš, gledaocima jutarnjeg programa "Hepi" televizije, prepoznatljiv po svojim interesantnim uključenjima sa beogradskih ulica, ovaj put se našao u Zemunu i objasnio kako muškarci sa Balkana utiču na Evropljanke.

Glumac i reporter ove televizije, Marko, prvo je opisao trenutnu situaciju u gradu, a zatim je preko vremenske prognoze, odlučio da pređe na jedan fenomen vezan za balkanske muškarce i objasni gledaocima zbog čega bi ga trebalo unovčiti.

Ono što bi mogli da radite i šta bi moglo da nam bude izvozna, odnosno uvozna prednost, a to je - Balkanci. Balkanski muškarci koji su neodovljivi. Nekada su žene iz cele Evrope dolazile na Balkan samo da osete šta znači kada muškarac nešto ne dozvoljava. Znači on kaže: "Ne može i gotovo!" - sugeriše reporter.

Dalje objašnjava da je "nedozvoljavanje" ono što usreći turistkinje iz Evrope, nakon čega se vraćaju kući zadovoljne.

Ovo "izuzetno" uključenje, kako ga je sam nazvao, završio je urnebesnim zaključkom: "Mi muškarci sa Balkana, mi uvek donosimo sreću. Prvo ste srećne sa nama, a onda ste srećne što nas nema više".

Video snimak Markovog uključenja brzo je postao popularan na društvenim mrežama, izazivajući smeh, a ima li istine u ovom fenomenu prosudiće žene same.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.