DVE STVARI SU KLJUČNE KOD MUŠKARCA: Žene, dobro obratite pažnju na OVO - sve će vam biti jasno!
Foto: Profimedia

VOLE KAD IM SE DIVITE

DVE STVARI SU KLJUČNE KOD MUŠKARCA: Žene, dobro obratite pažnju na OVO - sve će vam biti jasno!

O stilu odevanja jednog muškarca najviše govore cipele i sat na njegovoj ruci.

Objavljeno:

U prirodi svakog muškarca je da ima zaštitnički stav prema partnerki i spreman je da učini sve kako bi je impresionirao.

Zauzvrat traži da mu se divi, odnosno da on bude heroj u njenim očima.

Ali nije to jedina stvar koja muškarca čini srećnim u vezi. Želi da ga žena voli i prihvati sa svim njegovim manama i vrlinama, a kod nežnijeg pola veoma ceni i samostalnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe partnerku koja će život podrediti njemu i njegovim interesima, već odvažnu damu koja drži do sebe i razmišlja svojom glavom.

Važno mu je i kako se žena oseća jer ne želi da nagađa šta se dešava u njenom srcu i glavi. Stručnjaci upozoravaju da emotivni partneri grade zid između sebe svaki put kada nešto prećute u vezi, posebno ako se to odnosi na to kako se osećaju. Važna je i dobra komunikacija. Zbog toga muškarac želi partnerku sa kojom može otvoreno da razgovara o svemu.

Sat mnogo otkriva
Sat mnogo otkriva foto: Promo

Stil muškarca

O stilu odevanja jednog muškarca najviše govore cipele i sat na njegovoj ruci. Pogrešan izbor obuće može potpuno da pokvari odevnu kombinaciju, čak i kada vam se učini da su ostali komadi garderobe dobro odabrani i usklađeni.

Kaže se da čovek ne može da sakrije dve stvari: kada voli i koliko je bogat. U drugom slučaju može da ga oda i sat jer taj detalj na ruci šalje jasnu poruku o njegovom imidžu, načinu života, društvenom položaju, materijalnom statusu, navikama... Zato, kada ga kupujete, važno je da izaberete model koji će istaći vaš stil i ličnost. Sat ima moć da pokaže nečiju autentičnost ne samo dizajnom i kvalitetom, već i kako se nosi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.