HITNO SE OGLASIO KRIZNI ŠTAB! Ovo bitno obaveštenje treba da čuju svi građani
Koronavirus / Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

VAŽNO

HITNO SE OGLASIO KRIZNI ŠTAB! Ovo bitno obaveštenje treba da čuju svi građani

- Svi koji osete bilo kakve simptome treba da se jave kovid ambulantama nadležnog Doma zdravlja, a kontakti da ostanu kod kuće", navedeno je u saopoštenju Kriznog štaba

Objavljeno:

Krizni štab opštine Kosovska Mitrovica apelovao je danas na sve gradjane da se zbog nepovoljne epidemiološke situacije strogo pridržavaju propisanih mera u cilju zaštite od korona virusa, kako bi se očuvao zdravstveni sistem.

"Svi koji osete bilo kakve simptome treba da se jave kovid ambulantama nadležnog Doma zdravlja, a kontakti da ostanu kod kuće", navedeno je u saopoštenju Kriznog štaba.

Dodaje se da odgovorno i savesno ponašanje podrazumeva nošenje maske i poštovanje fizičke distance i da su takve aktivnosti krajnje neophodne.

Apeluje se i na sve vlasnike trgovnskih radnji, lokala, kafića, frizerskih i kozemtičkih salona, kao i ostalih uslužnih radnji da poštuju meru bezuslovnog nošenja maski u zatvorenom prostoru.

To se odnosi i na sve koji pružaju usluge prevoza, pre svega na taksi vozače koji su u obavezi ;da nose maske, zbog malog prostora u autu, kao i svi njihovi putnici.

"Svako drugo ponašanje biće sankcionisano", dodaje se.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.