SAMO VI RAZBIJAJTE I ŠIRITE OVO SR*NJE, NAŠE BOLNICE SU PUNE! O rečima medicinske sestre Branke bruji Srbija!
Žali zbog neodgovornosti učesnika protesta, Foto: Facebook printscreen, EPA_EFE/ANDREJ CUKIĆ, Ilustracija

apelovala na sve

SAMO VI RAZBIJAJTE I ŠIRITE OVO SR*NJE, NAŠE BOLNICE SU PUNE! O rečima medicinske sestre Branke bruji Srbija!

Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! Naša bolnica je puna, naša intenzivna nega je pred kolapsom, toliko da nemaju više gde da smeste pacijente na respiratorima!- piše u Brankinoj objavi

Objavljeno: 19:29h

Medicinska sestra Branka Nestorović, koja poput svojih kolega ne samo u Srbiji, već i u celom svetu, proteklih nedelja i meseci radi naporno i bez odmora, podelila je na svom Fejsbuk profilu status u kom izražava razočarenje zbog neodgovornosti onih koji učestvuju u huliganskim nemirima u Beogradu. Usred globalnog pogoršanja situacije sa pandemijom koronavirusa, kada je najvažnija preventivna mera održavanje socijalne distance, masovno okupljanje i pravljenje nereda, je vrhunac neodgovornosti i nebrige za tuđe i sopstveno zdravlje.

Prema rečima koje je podelila na društvenoj mreži, ova medicinska sestra prvi put u životu se kaje zato što je zdravstvena radnica.

Branka je naznačila u objavi da se nalazi u Institutu za ortopedsko – hirurške bolesti “Banjica” , a evo šta je poručila svima koji uprkos opasnosti od koronavirusa, učestvuju u masovnom okupljanju i prave nerede u Beogradu. Objektiv je preneo njenu objavu u celosti:

“Samo vi pravite haos, razbijajte, širite ovo sr*nje koje nas je zadesilo, a neko će raditi bez slobodnog dana, neće biti sa svojom decom, porodicom, strepeći da se i sam zarazi dok spasava vaše sebično du*e! Prosta sam, jer i ne zaslužujete da vam se obratim drugačije, nego onako kako vam dolikuje! Kažu izdržite, a mi smo na izmaku snage!

Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! Naša bolnica je puna, naša intenzivna nega je pred kolapsom, toliko da nemaju više gde da smeste pacijente na respiratorima!

Po prvi put u životu žalim što sam zdravstveni radnik, ubili ste u meni ono što najviše u životu volim da radim! I samo mogu da vam kažem sram vas bilo! Ne, ne želim vam da se razbolite i dođete na Banjicu, zato što, čini mi se, neće imati ko da vas leči!” – napisala je medicinska sestra Branka Nestorović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.