Komunalne ubice, sisice, radnika ste ubili: Građani besni na ulicama BG, održan protest protiv komunalaca! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

vi ste kriminalci!

Komunalne ubice, sisice, radnika ste ubili: Građani besni na ulicama BG, održan protest protiv komunalaca! (FOTO) (VIDEO)

U Beogradu je danas u 17 časova počeo protest protiv komunalne policije
Objavljeno: 18:30h

17.15 Okupljenim ljudima na protestu se obratio predstavnik organizacije "Anarho" koja se zalaže za ukidanje komunalne policije.

Okupljena masa uzvikivala je parole: "Komunalne ubice, radnika ste ubili" i "Komunalci - fašisti u uniformama".

17.35 Na protestu se učesnicima obratila i Miljana Marisavljević. Ona je na ovaj protest došla kako bi podržala ideju ukidanja komunalne policije, ali i zbog svog ličnog sukoba sa istom.

foto: Filip Plavčić

Ona živi u zgradi u kojoj postoji kafić. Nebrojano mnogo puta zbog istog je zvala komunalnu policiju. Njena borba je trajala skoro 2 godine i za te 2 godine komunalna policija je na teren izašla samo 7 puta.

No, to nije ono što je Milijanu iznerviralo. Kako je ona navela, svaki put kada bi komunalci došli da regulišu situaciju i reše njen problem koji je ona imala sa ovim kafićem, prodavali su se za koje pivo i ostavljali je bez ikakvog rešenja.

foto: Filip Plavčić

Ona smatra da komunalna policija ne uvažava zahteve građana, za koje navodno radi, već se prodaje za sitan mito.

17. 42 Komunalna policija se nalazi u zgradi. Neki od njih ceo ovaj protest posmatraju sa prozora sa osmesima na licima. Pojedinci su čak ovo pronašli toliko zabavnim da su uzeli mobilne telefone u ruke i rešili da dokumentuju okupljenu masu ispred njihove zgrade.

foto: Filip Plavčić

17. 58 Protest je završen. Okupljeni građani najavili su da će uskoro ponovo organizovati protest sa protestnom šetnjom i da će svojoj ideji o ukidanju komunalne policije ostati dosledni bez obzira na sve.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.