YOU ARE BLACK KRAVA, FUCK YOU! Stravičan snimak iz lifta iz Novog Sada: Iz doktorke kuljao rasizam zbog korone!
Snimak iz lifta, Foto: Printscreen

gde mi živimo?

YOU ARE BLACK KRAVA, FUCK YOU! Stravičan snimak iz lifta iz Novog Sada: Iz doktorke kuljao rasizam zbog korone!

Sudeći prema informacijama sa Tvitera, doktorka je izvređala ženu jer ima crnu put, iako se sve vreme pozivala na koronu

Objavljeno: 16:06h

Snimak na kome se vidi kako žena netrpeljivo vređa strankinju, studentkinju iz Irske odjeknuo je na društvenim mrežama. Kako stoji na Tviteru, u pitanju je doktorka M.Š., a cela radnja odvija se u zgradi pored Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Naime, na snimku se čuje kako doktorka vređa ženu i to na rasnoj osnovi. Loš miks engleskog i srpskog preovladava, pa se čak i sama na kraju nasmejala na glupost koju je izrekla.

- Izađi napolje jer je korona, izađi iz lifta, to je zakon naše zemlje, je*i se, izlazi. Imam problem sa tobom jer si crna, ovo je korona, ti si crna krava, rekla je doktorka.

Iako je prvobitno pisalo da je u pitanju zgrada Medicinskog fakulteta, zapravo se radi o zgradi koja se nalazi u njenoj neposrednoj blizini.

Kako stoji u informacijama koje se mogu videti na internetu, dotična doktorka je rođena u Beogradu u intelektualnoj porodici, otac joj je akademik doktor, a majka pravnik dok je brat hirurg na VMA.

Nakon što je snimak isplivao u javnost, usledili su i negativni kometari, a mnogi su bili šokirani prizorom koji su videli.

U međuvremenu se pojavila informacija da bi pomenuta doktorka mogla da ostane bez lekarske licence zbog ovog rasističkog ispada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.