Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!
Foto: Giphy

Nije bilo kao na filmu

Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!

Jasno mi je bilo da ću sasvim sigurno napraviti neku grešku ili zaboraviti određeni detalj, međutim, realnost mi je lupila prilično jak šamar. Bio sam gotovo beskoristan
Objavljeno: 10:23h
foto: Giphy

Usledila je nezgodna pauza i njen pokušaj da me ohrabri. Razumela je o čemu se radi iako sam ja bio na ivici nervnog sloma.

Trebala mi je njena pomoć, samo, nisam znao kako da je tražim. U filmovima je sve uvek teklo kao podmazano i svi su znali šta je potrebno da rade.

Na moju sreću, rešila je da iskulira moj problem. Sa osmehom je odlučila da nam je potrebno samo još malo predigre.

Ništa. Kao da se telo urotilo protiv mene.

Nakon debakla koji sam doživeo zahvaljujući verovanju da filmovi imitiraju stvarni život, moj mozak se okrenuo drugom izvoru najbližem realnosti – pornićima.

foto: Giphy

Posegao sam za svojom prvom fantazijom, seksu pod tušem. Pristala je sa osmehom koji kao da je govorio – šta god misliš da će ti pomoći.

I pomoglo je. I te kako je pomoglo. Na trenutak sam zaboravio sve scene savršenog seksa i samo imao seks sa osobom koja mi se sviđa. Nije bilo savršeno, ali za prvi put, po drugi put, nije bilo ni toliko loše.

Moj prvi seks nije bio savršen, naprotiv, bio je smotan, prepun nezgodnih poteza i krajnje smešan. Baš kao što istraživanje nečega toliko zabavnog kao seks treba da bude, samo što ja to tada nisam znao.

Ali vrlo brzo sam naučio. Svaki naredni bio je bolji od prethodnog i ona je uživala u svakom trenutku.

Taj prvi nespretan prvi seks mi je na veliku sreću pružio sve ono što više nikada ne želim da doživim, i na moju veliku sreću, nikada više i nisam.

(Espreso.co.rs / 24sata)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.