DA LI TREBA DA PONESEM KREVET? CELU KUHINJU ĆU PONETI! Srpski turisti besni pred odlazak u Grčku, nova pravila!
PUTNICI, Foto: Profimedia

ništa čudno

DA LI TREBA DA PONESEM KREVET? CELU KUHINJU ĆU PONETI! Srpski turisti besni pred odlazak u Grčku, nova pravila!

Sa druge strane, u komentarima su se oglasili i neki vlasnici apartmana kojima su takođe ovi zahtevi neshavtljivi

Objavljeno:

Kako je ranije najavljeno, prvi srpski turisti krenuće put Grčke već 15. juna, a pored svih briga oko prelaska granice i samog putovanja, sada su neki dobili i nova obaveštenja od vlasnika apartmana i to nimalo prijatna.

"Danas smo dobili informaciju od vlasnika apartmana koji smo rezervisali u Grčkoj. Ukratko, zabranjeno je korišćenje klima uređaja, u apartmanu se može kuvati, ali se mora poneti svoj pribor za ručavanje i čišćenje apartmana od strane čistačice isključivo pre ulaska tj. posle izlaska iz apartmana. Da li imate informacije o ovim protokolima jer se mora nositi i pribor, a možda i tanjiri, šerpe na letovanje?", napisao je jedan korisnik društvene mreže Fejsbuk u grupi Grčka info, u kojoj se i razmenjuju sve informacije u letovanju na ovoj destinaciji.

Većinu turista je ova odluka iznenadila, te je smatraju neprimerenom, dok ima i onih koji sa druge strane misle da je navedena mera sasvim korektna te im nije problem i da ponesu svoj pribor od kuće.

"Ovo je čist bezobrazluk", "Moraćemo da nosimo sa sobom kuvanu hranu", "Da li treba da ponesem i krevet", neki su od komentara članova ove grupe, dok je jedna od turistkinja istakla da joj vlasnici apartmana nisu tražili ništa od navedenog."Pa sve to na silu, sve kao hoće turiste a ovamo zahtevaju nemoguće! Kakav je to način i bezobrazluk. Onda bolje nemojte turiste da primate ove godine. Šta treba da idem da nosim pola kuhinje i tamo da kupujem hemiju, pa jer ja idem na odmor ili umor", upitao je još jedan korisnik ove društvene mreže koji je takođe iznenađen ovim zahtevima. putuje kroz sedam dana, dodala je: Sa druge strane, u komentarima su se oglasili i neki vlasnici apartmana kojima su takođe ovi zahtevi neshavtljivi.

"Kako da ne, da teram svoje turiste da nose šerpe, tanjire, escajg sa sobom. Glupost neviđena", "Klima ima da radi jer na temperaturi od 35 i više, ja ujedam, a verujem i moji turisti", naglasili su vlasnici smeštaja na grčkoj obali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.