KAD SE SRBI SLOŽE, ONDA MOGU BAŠ SVE! Narode, pogledajte šta ste uradili i kome ste pomogli!
Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima, Foto: Srbi za Srbe

SJAJNA AKCIJA

KAD SE SRBI SLOŽE, ONDA MOGU BAŠ SVE! Narode, pogledajte šta ste uradili i kome ste pomogli!

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima

Objavljeno:

U poslednjih nekoliko meseci, H.O. Srbi za Srbe uspešno je završila nekoliko važnih akcija pomoći:

foto: Srbi za Srbe

1. Cvet koji sija u naselju tuge i bole – Nikolina (3) iz Aleksinačkog Rudnika. Bio je ovo naslov apela koji je objavila Humanitarna organizacija Srbi za Srbe i koji je pokrenuo ljude iz celog sveta da učine nešto na korist svoje duše i porodice Ristić. Epilog je sređena kuća, srećna porodica i Nikolinin osmeh! Ukupna vrednost pomoći je 343.458 dinara.

foto: Srbi za Srbe

2. Pomogli smo porodicu Stojković iz Dobrujevca kod Aleksinca koja nam je, u znak zahvalnosti, napisala pesmu. Podsetimo, ova porodica živela je u jako teškim uslovima, pa smo im obezbedili pomoć u vidu sređivanja kuće i nabavke poljoprivredne mehanizacije ukupne vrednosti 1.032.018 dinara.

foto: Srbi za Srbe

3. Sproveli smo i svoju tradicionalnu Božićnu akciju na prostoru Kosova i Metohije i time započeli još jednu godinu pomoći ugroženim porodicama na prostoru naše južne porajine. Pomognuto je 15 porodica, a ukupna vrednost pomoći iznosi 27.980 evra.

foto: Srbi za Srbe

4. U velikoj akciji „BORBA PROTIV KORONE – budimo uz siromašneˮ završili smo i akcije pomoći u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Ukupna vrednost darovanih namirnica, higijenskih sredstava, zaštitne opreme i druge raznovrsne pomoći iznosi 26.568 evra. Ovo su samo neke od realizovanih akcija, a u narednim danima na našem sajtu biće objavljeni i brojni drugi izveštaji. Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima, do kraja godine je planirana pomoć za preko 200 porodica širom Balkana, pa pozivamo sve donatore da nam se priključe kako bismo pomogli što više porodica!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.