PORUKA MALE JANE JE NEŠTO NAJMOĆNIJE ŠTO ĆETE ČUTI DANAS! Tiče se Kosova (VIDEO)
Mala Jana - Kosovo je srce Srbije, Foto: printscreen

bravo

PORUKA MALE JANE JE NEŠTO NAJMOĆNIJE ŠTO ĆETE ČUTI DANAS! Tiče se Kosova (VIDEO)

Mala Jana, iz Beograda snimila je kratak video kojim je deci sa Kosova i Metohije poslala podršku

Objavljeno: 15:30h

Povodom humanitarnih akcija pomoći ljudima sa Kosova i Metohije, jedna devojčica iz Srbije uradila je nešto nesvakidašnje. Tako se na Fejsbuk stranici "Putovanja na Kosovo i Metohiju-NAS-Svi za Kosmet Beograd" našao i doprinos ove slatke klinceze.

Mala Jana iz Beograda snimila je kratak video- snimak, kojim je deci sa Kosova i Metohije poslala veliku podršku. Sa srpskom zastavom u rukama i majicom sa grbom Srbije, samo nekoliko stihova bilo je dovoljno da nam Jana svima posluži kao primer i probudi ono najbolje u nama.

- Od mnogo lepih stvari, koje nam život krase, ja za jednu uvek glasam, to je drugarstvo zna se. Pozdrav za naše drugare sa Kosova i Metohije od Jane iz Beograda. Kosovo je srce Srbije, završila je ona.

Naravno, uz ovako snažnu i dirljivu poruku komentar nije mogao da izostane, pa je tako jedna gospođa ispod Janine objave napisala sledeće:

- Bravo Srpkinjo.

Uz pomenuti video nalazi se i poruka: Podržite naše sunarodnike na Kosovu i Metohiji, pošaljite humanitarni SMS!Ukucajte 1 i pošaljite na 4030!

Pogledajte kako izgleda kada ljubav i podrška dolaze od onih najiskrenijih među nama, od dece.. a mi, sve što možemo da kažemo jeste BRAVO JANO!

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.