NIŠ JE ČEKAO OVAJ DAN: Dve odlične vesti stižu iz ovog grada!
Koronavirus/ilustracija, Foto: EPA/MARKO DJOKOVIC

STANJE SE POBOLJŠAVA

NIŠ JE ČEKAO OVAJ DAN: Dve odlične vesti stižu iz ovog grada!

Institut za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut" saopštio je da je u toku današnjeg dana korona virus laboratorijski potvrdjen kod jedne osobe iz Niša

Objavljeno:

U Kliničkom centru u Nišu trenutno je hospitalizovano 38 pacijenata sa potvrdjenim korona virusom, a ni jedan od njih nije priključen na respirator.

Kako je saopštila danas ta zdravstvena ustanova, od početka epidemije korona virusa do danas u niškom Kliničkom centru bilo je pacijenata koji su zbog veoma teškog zdravstvenog stanja morali da budu priključeni na respirator, a u jeku epidemije blizu 20 pacijenata svakodnevno je zahtevalo takvu medicinsku pomoć.

Institut za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut" saopštio je da je u toku današnjeg dana korona virus laboratorijski potvrdjen kod jedne osobe iz Niša.

Korona virus, prema podacima tog Instituta, danas nije potvrđen ni kod jedne osobe sa područja čitavog Nišavskog okruga.

Zbog značajnog poboljšanja epidemiloške situacije, Vlada Srbije donela je odluku da nova zgrada Kliničkog centra u Nišu više ne bude kovid bolnica i da od sutra krene sa redovnim radom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.