DR KONA NIKADA NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU! Povisio je ton na konferenciji za medije! Mi smo te crne vrane
Epidemiolog Predrag Kon, Foto: Printscreen

JASAN JE

DR KONA NIKADA NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU! Povisio je ton na konferenciji za medije! Mi smo te crne vrane

Kon je dodao da je uloga stručnjaka da ne dozvole opuštanje i da bi zabrana kretanja trebalo da ostane na snazi za prvomajske praznike...

Objavljeno:

Epidemiolog Predrag Kon upozorio je da stari ostaju ranjiv deo populacije bez obzira na popuštanje mera i da moramo paziti na njih.

- Moramo štititi stare kakva god bude situacija, mora da nam ostane u svesti da moramo da ih štitimo, a ne samo oni sami sebe. Mešanje i kontakti sa njima treba u glavi da nam budu zabranjeni - upozorio je Kon povišenim tonom na konferenciji za medije Kriznog štaba.

Kon je dodao da je uloga stručnjaka da ne dozvole opuštanje i da bi zabrana kretanja trebalo da ostane na snazi za prvomajske praznike.

- Zabrana kontakata ostaje na snazi do daljeg. Jasno je da život mora da se nastavi, ali moramo voditi računa. Mi epidemiolozi smo te crne vrane koje viču “Ne, Ne!” kada svi žele da istrče napolje. Već večeras ćemo imati još jedno savetovanje, pa će se sutra razmatrati opet na Kriznom štabu. Rezultati jesu pozitivni, ali je ovo je trenutak kada možemo da zabrljamo – rekao je epidemiolog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.