OVAJ LEKAR SE IZNENADA POJAVIO U NAŠEM KRIZNOM ŠTABU: Postavio je pitanje, a lekari nisu mogli da daju odgovor
Džon Bosnić, Foto: Printscreen

legenda opet šokira

OVAJ LEKAR SE IZNENADA POJAVIO U NAŠEM KRIZNOM ŠTABU: Postavio je pitanje, a lekari nisu mogli da daju odgovor

Kanadski novinar srpskog porekla Džon Bosnić iznenada se pojavio na konferenciji Kriznog štaba u Palati Srbija

Objavljeno:

Kanadski novinar srpskog porekla Džon Bosnić iznenada se pojavio na konferenciji Kriznog štaba u Palati Srbija.

Bosnić koji je poznat po mnogim kontroverzama, od zastupanja raznih teorija zavere, do pušenja kanabisa u emisiji Balkan info, postavio je nekoliko pitanja epidemiologu doktoru Predragu Konu i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru.

Bosnić se predstavio kao novinar Intemedia Tokio iz Japana i lokalni korespondent Radija Deer iz Rume, a potom upitao Kona pod kojim uslovima će doći do ukidanja mere zabrane kretanja, na šta mu je doktor obrazložio tri uslova.

Bosnić je potom upitao hoće li vakcinacija biti obavezna iako vakcina ne postoji.

- Da li je Srbija donela odluku o obaveznoj vakcinaciji protiv virusa COVID-19? - upitao je Bosnić.

Ministar Lončar naveo je činjenicu da vakcina protiv korona virusa ne postoji, tako da na takvo pitanje nije ni bilo moguće dati odgovor.

Bosnić je tvrdio da će postojati zabrana putovanja po svetu svih koji nisu vakcinisani i nastavio da insistira na pitanju hoće li vakcinacija u Srbiji biti obavezna.

Ministar Lončar nazvao je takve priče i spekulacije neozbiljnim u trenutku dok se država bori da spasi živote svojih građana.

- Gospodine, mi smo odgovorni ljudi. Ne možemo govoriti o onome ako bude, šta će biti. Korona virus je među nama, živimo sa njim, svakodnevno pratimo situaciju i pokušavamo da se zaštitimo. Na osnovu svega onoga što se dešava kod nas, u Evropi i svetu, kada budemo imali dovoljno informacija, onda ćemo donositi odluke. Smatram da odgovorni ljudi tako rade. Ne možemo znati šta će biti za mesec, dva. Krajnje je neozbiljno da pričamo o vakcini koje nema i leku kojeg nema. Slušamo struku, a ne neozbiljne priče i teorije. Korona virus nije teorijska niti politička kategorija, pokušavamo da spasemo živote, uzdajući se isključivo u znanje struke - zaključio je Lončar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.