Kakav je ovo majstor: Da li je neko nekad napravio bolji portret Novaka Đokovića? (FOTO)
Foto: Aleksandar Ilić/ Privatna arhiva

bravo, momak!

Kakav je ovo majstor: Da li je neko nekad napravio bolji portret Novaka Đokovića? (FOTO)

Njegovi portreti, uglavnom poznatih ličnosti, osvajaju srca ljudi iz celog sveta, za šta dobija pohvale na društvenim mrežama
Objavljeno: 11:52h

Sada je ponovo u centru pažnje jer je nacrtao portret trenutno najpoznatijeg Srbina u svetu i jednog od najboljih sportista u istoriji, Novaka Đokovića. - Novaka pratim dugi niz godina i smatram da najbolje predstavlja našu državu. Mislim da sam pogodio pravi trenutak da ga nacrtam, jer je nedavno pobedio na Rolan Garosu. Deo, još nedovršenog crteža podelio sam na svojim društvenim mrežama baš na dan kada je osvojio titulu na pomenutom Gren slemu. Znao sam da pobeđuje. Ovaj crtež sam radio otprilike 20 sati i mogu vam reći da je ovo jedan od mojih boljih radova koje sam uradio do sada - priča Aleksandar.

foto: Aleksandar Ilić
Mladi umetnik ima impozantan broj pratilaca na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati više od 104.000 ljudi, dok na Fejsbuku njegovu stranu prati više od 125.000 ljudi.
foto: Aleksandar Ilić
U planu mu je da ovaj portret pokloni samom Novaku Đokoviću!
foto: Aleksandar Ilić
foto: Aleksandar Ilić
I to nije sve! Portret Novaka Đokovića poslao je i zvaničnoj stranici Rolan Garosa, na šta su mu Francuzi odgovorili da crtež izgleda sjajno!
foto: Printskrin/Facebook/AleksandarIlićArt
(S. K.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.