ĆAO, JA SAM PAVLE I VOLIM CIGANIMA DA ZAGORČAVAM ŽIVOT S NABILDOVANIM KEROVIMA: Ćao, ja sam Marko i mrzim Srbiju
Marko Vidojković i Pavle Bihali, Foto: Petar Lazović, printscreen

PLJUŠTE PROZIVKE

ĆAO, JA SAM PAVLE I VOLIM CIGANIMA DA ZAGORČAVAM ŽIVOT S NABILDOVANIM KEROVIMA: Ćao, ja sam Marko i mrzim Srbiju

Pisac i jedan od čelnika pokreta Levijatan razmenili su nimalo prijatne reči na društvenim mrežama

Objavljeno: 17:33h

Do verbalnog sukoba je došlo društvenoj mreži Instagram, a akteri su pisac Marko Vidojković i Pavla Bihalija iz pokreta Levijatan.

Najpre je Vidojković nimalo biranim rečima opisao Bihalija, a povod je bilo maltertiranje romske porodice Garip s Dorćola, kojima su, prema svedočenjima prisutnih, pripadnici Levijatana oteli rasnog psa i odneli ga s tobom.

"Ćao, moje ime je Pavle Bihali. Vođa sam pokreta Levijatan koje se navodno bavi zaštitom životinja, a u stvari u praksi skupljam isfrustrirane nabildovane paćenike sa kojima najviše volim da napastvujem sirotinju po mogućstvu maloletne cigane koji nikom ne štete i već žive u bedi, ali ja volim dodatno da im zagorčam život tako što pošaljem moje nabildovane kerove koji su verovatno impotentni od silnih steroida da malo maltretiraju decu psujući ih i vređajući na rasnoj osnovi preteći im batinama i naravno da im oduzmu kera, ali samo ako je u pitanju rasan pas poput staforda jer ipak sam ja rasističko govno i ne zanimaju me mešanci. Inače, u slobodno vreme diram malu kitu i volim da radim sa murijom, kao i da se šlihtam Vučiću."

S druge strane, istom taktikom se poslužio i Pavle Bihali, pa je u"prvom licu jednine" opisao Vidojkovića:

"Ćao, ja sam Marko Vidojković. Mrzim Srbiju. Rođen sam u njoj, ali više volim Albaniju. Ja sam komunjara. Uriniraju mi u usta moj dečko i njegov dečko i to nam je karantin. Osim toga sam sisica koja ne sme da pomene nikog javno jer znam da će mi neko uživo počupati komunjarske kikice. Volim da se peglam u dukat i da branim pedofile i zoofile. Imam veliku kitu sa kojom upirem u svoju mater".

Na kraju Bihali je na društvenim mrežama, uz ova dva "pisma", okačio anketu s jednim pitanjem:

Naravno, bilo je i komentara:

Bilo je i poruka da bi obojica trebalo da koriste svoje sposobnosti za neke humanije stvari, a ne za prepucavanje i razmenu uvredljivih reči poput ovih.

Šta vi mislite o svemu ovome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.