SUTRA ĆE VREME BITI TOLIKO GROZNO, DA NEĆETE NI ŽELETI DA IZAĐETE IZ KUĆA: RHMZ otkrio koliko dugo će biti tako
Kiša / Ilustracija, Foto: Kiša / Ilustracija, Foto: Nemanja Pančić

VREMENSKA PROGNOZA

SUTRA ĆE VREME BITI TOLIKO GROZNO, DA NEĆETE NI ŽELETI DA IZAĐETE IZ KUĆA: RHMZ otkrio koliko dugo će biti tako

Na planinama su posle podne i uveče mogući susnežica i sneg

Objavljeno:

U Srbiji se sutra očekuje naoblačenje i zahladjenje sa kišom, a uveče će se razvedriti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Na planinama su posle podne i uveče mogući susnežica i sneg. Duvaće umeren i jak, kratkotrajno i sa udarima olujne jačine, severni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od šest do 12, a najviša dnevna biće od 10 do 15 stepeni. U Beogradu će sutra takodje biti oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kišom. Pre podne su mogući i kratkotrajni pljuskovi. Uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Temperatura će ujutru i sredinom dana biti od 10 do 12, a posle podne i u toku noći će biti u padu. Do kraja nedelje biće pretežno sunčano. U sredu i četvrtak jutra će biti hladna sa slabim mrazem. Od ponedeljka će biti promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom.

Biometeorološka prognoza za utorak, 14. april 2020. godine:

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji će biti reumatski bolovi i poremećaji sna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.