NAŠA POZNATA GLUMICA REKLA JE O DARIJI KISIĆ NEŠTO ČEMU SE NIKO NIJE NADAO: Tek kad čuje doktorka!
Ivana Dudić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

OPALA

NAŠA POZNATA GLUMICA REKLA JE O DARIJI KISIĆ NEŠTO ČEMU SE NIKO NIJE NADAO: Tek kad čuje doktorka!

Glumica o jednoj od trenutno najpoznatijih i najtraženijih osoba u Srbiiji

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić, čije su "vrele" scene iz serije "Crveni mesec", malo je reći "zapalile" male ekrane, otkrila je da vreme u samoizolaciji provodi u porodičnoj kući, gde će i doečekati predstojeći praznik.

"Pre ovoga sam radila po ceo dan, tempo je bio mnogo brži, a sada vidim da mi je ovaj odmor i pauza zapravo trebao, odnosno mom telu je bio potreban odmor. Sada ranije ležem, odmornija sam" , rekla je Ivana i dodala da jedva čeča da se ovo završi kako bi šetala bratovljevu bebu i išla u poslastičarnicu.

Ivanu su upitali i kakvo mišljenje ima o trenutno jenoj od najpoznatijih i najtraženijih osoba u Srbiji, doktorki Dariji Kisić Tepavčević, koju su nedavno kritikovali zbog njenog besprekoronog izgleda tokom vanrednog stanja.

"Čim sam je videla, pomislila sam, ova žena je fenomenalna, svaka čast, jer u moru nekih ljudi sa tmurnim i izgubljenim facama ona je uvek pribrana i doterana, što je za svaku pohvalu. Znači i u situaciji kao što je ova ona uvek nađe vremena da se sredi i izgleda elegantno, a za mene je to pohvalno", rekla je glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.